Primul video cu Galaxy S7 (Edge)

Cine mă citește mai des știe că sunt un mare fan al terminalelor de la Samsung așa că vestea lansării unui nou Galaxy S mă gâdilă maxim la sentiment. Lansarea oficială este duminica, 21 Februarie dar înainte de asta Samsung Indonezia scapă pe net ceea ce pare a fi anunțarea următorului Galaxy.

Ne este prezentat un Edge (asta dacă nu au ales cumva ca S7-le să fie doar Edge) foarte asemănător cu varianta curbată a lui Galaxy S6.

Personal mă bucur că n-au schimbat mai nimic la design. Flagship-ul din 2015 a venit cu un design revoluționar așa că pentru noul telefon și-au permis să umble acolo unde așteptam cu toții îmbunătățiri: baterie și TouchWiz.

Dacă TouchWiz-ul este decent pe Galaxy S6 față de ce ne obișnuise în trecut, bateria rămâne cea mai mare problemă, o problemă ce nu se rezolvă prin capacitatea telefonului de a se încărca wireless (cel puțin în opinia mea). Eu nu reușesc să trec cu al meu S6 de pe o zi pe alta fără să încarc telefonul, ceea ce poate fi destul de deranjant chiar dacă petrec foarte mult timp la birou aproape de priză. Noroc că am baterie externă.

Clipul video anunță pentru Galaxy S7: baterie mai bună, rezistență la apă și securitate sporită.

https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

Mă aștept ca filmulețul să dispară în primele ore ale dimineții așa că vă las și câteva printscreens.

Noul-Galaxy-s7-saumsung-rivi.ro Noul-Galaxy-s7-saumsung-rivi.ro_01 Noul-Galaxy-s7-saumsung-rivi.ro_02

23 Shares:
2 comments
    1. nu știu, la eventul de pe 21 se așteaptă doar S7-le. Bă, tu ce telefon ai că m-ai omorât cu rezistența la căzături :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.