Prison Break și 24 revin cu noi episoade. Și ce dacă, un serial bun îmi recomandați?

E bătută în cuie: Prison Break revine. La fel și 24. O dată cu mișcarea asta îmi pare că FOX (televiziunea din USA care produce ambele seriale) a rămas efectiv fără idei bune și învie două seriale pentru fanii de atunci ai serialelor.

E greu să prinzi oamenii din 2016 cu un serial care făcea furori acum zece ani pentru că lucrurile pur și simplu s-au schimbat și pretențiile sunt altele. Atunci dominau seriale precum Prison Break, Lost sau 24, acum lumea vrea calitatea din House of Cards, Game of Thrones sau Breaking Bad.

Prison Break

Serialul m-a marcat în 2006 și îmi mențin părerea că nu există un serial cu un sezon întâi atât de bun, cel puțin dacă vorbim de seriale de acțiune. Cu toate astea sezoanele următoare mi-au lăsat un gust amar de ajunsesem să mă rog ca sezonul trei să fie ultimul.

A apărut și sezonul patru dar de-o calitate jenantă (nici nu sunt sigur dacă am reușit să-l văd până la capăt).

Acum vor să facă undeva la 9-10 episoade cu același Michael Scofield și Lincoln Burrows. Filmările încep în martie.

24

Ideea serialului mi s-a părut genială încă de la început, practic fiecare episod cuprinde în film desfășurarea acțiunilor petrecute într-o oră reală. Tot serialul are 24 de episoade, deci 24 de ore. E genul de serial în care actorul principal face 70% din film, în cazul de față Kiefer Sutherland care mi-a plăcut teribil.

Aici era simplu, îl îndrăgeai pe Jack Bauer (Kiefer), iubeai și serialul.

Fox vrea să aducă serialul la viață dar fără Kiefer. Deci nu e suficient că serialul e vechi și nu văd rost să-l înviem, dar o facem și fără actorii de atunci?! 24 fără Kiefer e ca Grey’s Anatomy fără Meredith Grey.

Recomandă-mi un serial

În altă ordine de idei, tocmai ce-am terminat Homeland. Mi-a plăcut dar mi-aș dori ceva mai bun. În trecut am savurat: House of Cards, Breaking Bad, sezonul întâi din True Detective, primele sezoane din The Mentalist, primul sezon din Suits. Ceva de genul.

Recomandări?

2 Shares:
9 comments
  1. Prison Beak este primul serial pe care l-am urmarit cap coada online, intr-o zi am stat si am urmarit intreg sezonul 3, adica 13 episoade. Abia astept urmatorul sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.