Am renunțat să mai urmăresc Suits

Acum vreo doi ani când m-am apucat de Suits, eram pur și simplu fascinat. Am savurat fiecare moment a lui Harvey, fiecare caz câștigat de el și Mike. Serialul a uitat însă de unde a plecat și s-a transformat într-o telenovelă siropoasă.

Treaba asta cu telenovela e cumva așteptată. Se întâmplă în majoritatea serialelor pentru că te atașezi de personaje și întreg firul poveștii se dezvoltă atât de mult încât dulcegăriile sunt inevitabile.

Dar în Suits tot farmecul stătea în cazurile câștigate de Harvey. În aroganța cu care el trata fiecare povestioară. Cum scotea clienții din situații imposibile.

Păi acum, serialul este despre orice, numai despre avocatură nu. Dramă, lacrimi, dragoste și caterincă. Mai lipsește să-l dubleze în spaniolă și e gata.


Eu am experiență în a renunța la seriale. Sunt destul de pragmatic de fel. Serialul ajunge să fie suficient de slab încât să cred că-mi pierd timpul de pomană? Renunț la el.

Așa am făcut cu Grey’s Anatomy după vreo 6 sezoane.

La fel cu The Mentalist care o dădea în bărci după ce a dispărut Red John.

Am renunțat după multe sezoane la Criminal Minds pentru că plecaseră din actorii care contau. Șamd.


Gata cu Suits. Donna, Harvey, o să-mi fie dor de voi, dar prefer să-mi petrec timpul dând șanse altor seriale în dorința de a găsi ceva de calitate.

Planul pe termen scurt: am de văzut ultimele sezoane din Homeland și House of Cards. Pe termen mediu și lung, poate Narcos.

3 Shares:
6 comments
  1. Putine seriale reusesc sa fie vizionabile dupa al treilea, al patrulea sezon, daca nu vin cu ceva aparte. Din pacate, Suits a fost fun cat timp Mike era pe muchie de cutit si aveai o serie de personaje impecabile pe final. Si asa era frumos sa se termine, el cu Rachel luati, el iesind din avocateala si todo bien. Par example, White Collar au stiut sa il termine frumos, desi au lalait-o un pic la final.

    1. Ce final mișto ar fi fost. Dar ne place să tragem de ele, să mai iasă un ban. N-am văzut White Collar (deși am avut o tentativă) dar îți mai dau un exemplu. Breaking Bad, a avut un ultim sezon mai bun decât precedentul. Inclusiv asta a făcut din BB un serial special.

  2. eu am renuntat de mult timp la Suits, nu am vazut decat primele 2 sezoane. What about The Knick? sezonul 2 tocmai ce l-am devorat sambata noapte. 🙂

  3. Incearca Boston Legal!
    E ceva mai vechi, de prin 2005 dar pentru mine, cel putin, a fost mult peste Suits. Are 5 sezoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.