Retardați pe facebook

Am prostul obicei de a accepta orice prietenie ce vine pe facebook și câteodată practica asta se întoarce împotriva mea. Sunt momente în care îmi vine efectiv să urlu de la câtă prostie expiră unii dintre prietenii mei virtuali. Tovarăși, dacă ați share-uit unul dintre posturile de mai jos vă rog sincer să vă simțiți proști. Da, proști, nu prost!

Să elimin o parte dintre ei va fi ușor pentru că e evident că niciunul nu face parte din cercul meu de prieteni în offline, dar ce mă îngrijorează cu adevărat e că vrând nevrând trăim printre aceste persoane. Voi vă dați seama că ăștia au drept de vot?

Exemplele le-am strâns în 15 minute de scroll prin timeline, nu mai mult. Am făcut printscreen pe postarea originală (cu ăștia n-am nicio legătură – nu tu like, nu tu friends) că niciunul dintre “prieteni” nu merită reclamă gratuită din partea mea.

1. Are rost să comentez mai mult?

post-carnati-facebook

2. O babă la cules. Normal că a strâns 105k shares pentru că “bătrâni pe lângă casa omului bla bla.” Serios?!

babe-facebook

3. Încercând să nu spun nimic de Măruță o să zic doar că pagina e un fake și nenea ăla care o deține probabil se chinuie să strângă bani pentru primul lui iPhone 6S. Dar cine seamănă se adună, nu?

maruta-facebook-iphone

Vă spun, pe Instagram rata de IQ e ceva mai ridicată. Se dă test la înscriere. Noapte bună (scriu postarea târziu în noapte)!

1 Shares:
2 comments
  1. Cand dai peste necunoscuti ce posteaza mizerii dinastea e una. Cand dai peste oameni pe care-i cunosti personal si de la care nu te asteptai sa posteze dinastea e o alta poveste. Eu am dat unfollow sau block multora pentru ca pur si simplu imi intoxicau feedul de Facebook cu mizerii fara nici un fel de relevanta sau aplicare practica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.