Rețetă nouă pentru gogoșile colorate de la Glaze Haze

Clujenii au Donuterie, brașovenii au Glaze Haze. În Brașov, imediat după lansare, lumea lua cu asalt gogoșile frumos colorate ale celor de la Glaze Haze. Erau cozi imense și se stătea până la peste o oră la rând pentru o gogoașă. Vremurile au trecut, lumea s-a plictisit, așa că patronul a decis să schimbe ceva.

A deschis o mică tarabă în Coresi Mall, care probabil merge mai bine decât locul de pe Mureșenilor. Dar poate că rezultatul nu a fost chiar conform așteptărilor așa că acum avem și o nouă rețetă.

Gogoașa nu mai este din foietajul acela stratificat ci apare mai degrabă ca o un aluat clasic. Mai aproape de cel făcut în casă, dar nu în sensul bun, ci doar mai multă “pâine” și mai puțină cremă.

Din toate pe care le-am încercat îmi plăcea gogoașa cu Oreo. Textura era cea care mă făcea să-mi mai cumpăr o gogoașă din când în când. Era diferită.

Am încercat gogoașa nouă. Nu-i foarte rea, dar nu-i mai bună decât cea pe care a înlocuit-o. Vine totuși și cu un mic avantaj, acela că este mai puțin uleioasă.


E o mișcare riscantă dar poate că trebuia făcută. Nu știu și nici nu e treaba mea să analizez asta din perspectiva afacerii.

Cert e că lumea nu se mai bate să stea la coadă pentru o gogoașă care, să fim sinceri, niciodată nu a fost la fel de bună precum a arătat.

gogoasa-glaze-haze-brasov

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.