rivionze.com expiră în februarie

Blogul pe care acum îl citiți accesând rivi.ro a fost până în aprilie 2015, rivionze.com. Domeniul mi-e drag pentru că m-a slujit timp de aproape șase ani. Acum însă nu-i mai găsesc utilitatea și mă gândesc serios să renunț la el, deși n-ar fi o avere să-l mențin în viață.

Practic rivionze.com încă funcționează dar face redirijare către domeniul actual care are avantajul că e mai scurt, mai ușor de reținut și e pe viață.

Celălalt este pe .com, trebuie plătit anual și e mai greu de reținut și tastat, în special pentru cei care nu mă cunosc de-o viață. M-ar costa 56 de lei pentru prelungirea domeniului pentru încă un an, dar parcă n-aș mai face-o.

Aș pierde la capitolul sentimental și câteva linkuri de pe alte bloguri (care deși puține, sunt mai multe decât a strâns rivi.ro în nouă luni de viață). Nu cred că mai este cineva care accesează rivionze.com pentru a-mi citi blogul, deci aici riscul ar fi minimum.

Mă ajutați cu un sfat prietenesc?

1 Shares:
10 comments
  1. Dacă ai făcut trecerea la rivi de mai mult de 6 luni… poti da drop. Eu zic ca era ok si un redirect pentru inca un an si apoi… aruncat.
    Eu inca mai tin redirectul intre blog.chestiiutile si mariuscucu si a trecut mai bine de un an.

  2. Eu am inceput tot pe un alt domeniu si l-am schimbat dupa aproape un an. L-am mai tinut insa apoi un an de zile cu redirect sa imi iau de o grija iar acum e expirat de ceva timp.

  3. Eu cand am inceput, am inceput cu Lospa.ro. In august 2015 am vandut domeniul, am inchis blogul. Apoi, dupa 2 luni, mi-am redeschis blogul sub forma actuala. Eu n-am mai avut parte de redirect, insa stiu ca te ajuta cat de cat.

    Verifica si vizitele care-ti vin din rivionze.com si daca ti se par multe, pastreaza-l ca redirect. Daca nu…stii ce ai de facut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.