Să continui cu Star Wars?

Nu am văzut seria Star Wars până acum că nu pare pentru mine dar mă disperă puțin vâlva care se face în jurul filmului atâta timp cât eu sunt complet pe dinafară. Și totuși săptămâna trecută am văzut episodul din ’77 pe care l-am notat cu 5/10. Să continui?

Filmul nu mi-a plăcut și asta nu pentru că nu am fost în stare să mă transpun în epoca aia dpdv a efectelor speciale care probabil că au fost revoluționare, ci din perspectiva poveștii. Am avut impresia că am dat drumul la un film undeva la jumătate și că am trecut peste toată intriga. N-am înțeles până la finalul filmului cine cu cine se luptă, cine e răul din poveste și care e scopul.

[alert type=”success” close=”true”]Alege-ți una dintre figurinele Star Wars preferate[/alert]

SF-ul e departe de a fi genul meu preferat de film dar mă gândesc oare dacă are rost să continui seria Star Wars în speranța că mă va prinde o dată cu avansarea poveștii. Să vă spun că am fost dezamăgit crunt și de vocea lui Darth Vader? Ținând cont de înfățișarea dură și reputația lui m-aș fi așteptat la o voce gravă, cu o rezonanță cutremurătoare, dar am dat de o voce mai degrabă banală și pițigăiată. Fanilor, please nu dați cu pietre, nu vreau război între stele.

Până vă gândiți dacă are rost să-mi recomandați să continui sau nu cu Star Wars, vă las cu a capella themei mega cunoscută a seriei, de data asta cântată super tare pe voci de Jimmy Fallon, The Roots împreună cu o parte din cast-ul Star Wars: The Force Awakens.

23 Shares:
4 comments
  1. Am mai avut discutia asta si la tv s-a inceput cu epidoul 1(axn)…asa ca te uiti cum vrei sau nu te uiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.