Să fie anul lui Arsenal?!

Arsenal a reușit să treacă în weekend de Leicester, senzația anului în Premier League și este cu un pas mai aproape de un titlu de campioană aflat în pending de prin 2004. Eu văd tunarii favoriți într-un campionat în care toți ceilalți mastodonți au dezamăgit crunt.

Chelsea e de nerecunoscut chiar dacă e în revenire, United pur și simplu nu are echipă și se face de râs cu locul 19, Klopp are muuult de muncă la Liverpool în timp ce City pur și simplu nu poate transpune în rezultate pozitive un lot senzațional. În consecință îmi pun întreaga speranța în Wenger.

Toate premizele par în favoarea tunarilor mai puțin matematica care ne spune că Leicester încă șade la două puncte avans în fruntea clasamentului din Anglia cu 12 etape înainte de final. Spurs? De ei nu vorbește nimeni, dar Kane și Pochettino adună puncte vitale în lupta asta seacă pentru supremație.

Prefer totuși Arsenal. Pe lângă stilul barcelonez de joc anul ăsta îmi place și lotul lui Wenger: Sanchez e fotbalist și a demonstrat de multe ori că poate fi decisiv, Ozil e cel mai bun pasator din Premier în timp ce Petr Cech arată în continuare ca un portar de clasă mondială.

N-au mai luat un titlu de pe vremea când Henry era micuț și zău dacă nu mi-ar surâde un nou triumf din partea lor. Să nu uităm că de la anul lupta va fi diferită: Liverpool, Chelsea dar în special City vor arăta cu totul altfel, și lupta pentru supremație va fi cam altfel decât e acum cu Tottenham și Leicester.

5 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.