Să fie ăstea primele imagini cu Galaxy S8?

Zilele trecute au apărut primele imagini cu presupusul viitor flagship de la Samsung. Deși telefonul arată superb, am ceva dubii că-s pe bune.

Bezel redus la minimum, cu un ecran rotunjit, cam ceea ce vedem pe Edge-ul de la S7. Culoarea nu pare ușor de digerat, dar hei, poate fi doar o versiune beta a telefonului.

Mi-e greu să cred, totuși, că telefonul va fi așa. Dacă ăsta va fi design-ul final, se presupune că Samsung a renunțat la butonul fizic de pe centru jos. Nu văd butoane din soft, deci soluția ar trebui să vină din altă parte.

Deși nu-mi place idea, mă gândesc că ar putea să pună senzorul de amprentă cumva pe spate. Cum rămâne cu opțiunile de Home, Back, Recent apps?!


Personal consider că S8-ul poate fi doar un S7 cu mici îmbunătățiri.

Aș păstra doar varianta cu ecran curbat și poate aș pune o cameră mai bună pe față. Vreau să văd USB type C în locul actualei mufe, așa cum mă aștept să rămânem fără mufa Jack.

Îmi doresc să văd o baterie mai bună. Poate singurul loc unde cred eu că cei de la Samsung ar trebui să fie atenți. Prefer un telefon cu câțiva mm mai gros, dar să am o autonomie de 2 zile. Ăsta sună a smartphone de vis.

2 Shares:
2 comments
 1. Sa le luam pe rand:
  – Culoarea aia care nu-ti place e disponibila de la S6 incoace.
  – USB TYPE C nu inseamna ca se scapa de Jack.In ordine cronologica: Nexus 6P, Huawei p9, Huawei Nova, raposatul Note 7, toate sunt telefoane cu USB C si jack. Pur si simplu Type C va inlocui micro-usb-ul.
  Ce naiba e ala bezel?

  1. eu am S6 gold și nu e nici pe departe atât de gold. Ba chiar sunt unghiuri în care dă spre silver.

   -Stiu că n-are legătură una cu alta. S7 nu are USB type C. la asta mă refeream.

   Bezel e marginea telefonului mai departe de ecran. Carcasa dintre ecran și marginea telefonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.