Mi-am luat șampon ce încetinește căderea părului

Dar asta nu înseamnă neapărat că am și încredere că produsul livrează. Dacă înțelegeți ce vreau să spun. 

După cum v-ați dat seama, a început să-mi cadă părul.

Mai bine zis, a început să mă streseze faptul că-mi cade părul. Se rărește și tinde să urmărească forma ce-o văd acum la tata. Nu-i chel, dar are fruntea mai lată, și părul mai rar în față.

Tata nu poate să-și facă țepi, aia e sigur.

Ca să nu stau cu mâna în sân, mi-am luat șampon ce încetinește căderea părului. D-ăsta.

Am încredere în el? Nu prea, dar parcă mi-ar plăcea să fiu împăcat cu mine că am făcut tot ce-am putut să-mi țin podoaba la locul ei.


Voi cum sunteți, aveți situația sub control, sau ați lăsat controlul în mâna sorții? 🙂

1 Shares:
12 comments
 1. Din punctul meu de vedere, samponul este egal cu zero. Gandeste-te la cat il tii pe cap, ce crezi ca poate sa faca in cateva minute? Multe contin mentol, cat sa-ti dea senzatia aia de fresh, si cam atat. Eu le vad mai mult marketing.
  iti recomand produsul asta: goo.gl/sMT3tm

  1. eu sunt convins că nu merge, dar nici nu cred că face rău. Probabil e marketing, nu neg. dar de ce crezi că ce ai pus tu acolo e mai bun?

   1. L-am folosit si chiar a dat rezultate, singura parte nasoala e ca ingrasa destul de mult parul. Cel putin, asa mi-a lasat impresia. La recomandarea medicului, in urma cu ceva ani, am mai folosit Alopexy – minoxidil 5%. E ieftin si foarte, foarte bun, dar trebuie sa mentii mult timp tratamentul.

  1. 1. ești tu drăguță ☺
   2. știi cum e și cu moda asta, totul e relativ
   3. Probabil o să-ncerc. Stai să termin cu cofeina de la Alpecin

   1. Poti folosi si ulei de ricin si samponul in acelasi timp. Dar la cum te stiu, nu cred ca iti va placea, uleiul este foarte gros si vascos, probabil se spala greu din par

 2. Am folosit Alopexi 2% (pt bărbați se foloseste 5%) în cure de 8 luni si mi s-a regenerat foarte bine , acum firele nou crescute se văd de parcă sunt o păpădie dar:
  – tratamentul se face o perioadă mai lungă, cel puțin 4-5 luni
  – la orice tratament de acest gen în luna 2-3 părul care oricum trebuia să cadă, cade masiv. De regulă aici clachează toți cu tratamentul.
  Sfatul meu este să folosești Alopexi, șamponul cu cofeină și eventual niște vitamine intern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.