Samsarii brașoveni au un loc de joacă mai puțin și mă bucur

Pentru cei care trec prin Tractorul mai des probabil că ați observat că fost parcare Lidl din cartier fusese transformată pe nesimțite în parc auto, zeci de mașini aliniate frumos la stradă cu ofertă de preț. De astăzi treaba asta nu mai e valabilă: Preciosa Decor s-a închis și în parcare au fost instalate bariere.

Deci gata cu samsarii, și mamă-mamă ce mă bucur. V-am spus că nu-mi plac șmecherașii care încearcă prin toate mijloacele să fenteze regulile după care altfel ne ghidăm cu toții? (alt șmecher aici) Rămâne de văzut acum care va fi următoarea destinație a magazinului, dar nu m-ar mira să rămână doar o parcare.. cu plată.

Articolul acesta este defapt o continuare a celui de aici.

UpdateMedlife va deschide la Braşov o a treia hyperclinică în locul fostului magazin Lidl din cartierul Tractorul, strada Turnului.

parcare-lidl-samsar-03 parcare-lidl-samsar-01 parcare-lidl-samsar-02

4 Shares:
4 comments
  1. Defapt aceea zona a fost cumparata de MedLife (asa se aude) si vor deschide acolo policlinica. Vechiul corp va deveni spital 100% …

      1. Din cate am inteles … parculetul ramane acolo doar ca va deveni proprietate privata … Dar nu este nimic 100% legat de asta …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.