Samsung explică frumos ce s-a întâmplat cu Note7

SONY DSC

Samsung a ieșit în față cu o declarație foarte sinceră despre ce s-a întâmplat în cazul exploziilor. Problema era de la bateria telefonului, un defect rar și greu de depistat (pentru ambele variante, originală și înlocuită). Și-au asumat întreaga responsabilitate și promit să facă orice ca să nu se mai repete.

Explicația ține ceea ce se întâmplă în interiorul unei baterii Litiu-Ion. Practic, în ambele cazuri, defecțiunea a apărut la separatorul fizic care izolează electrozii pozitivi de cei negativi.

Au făcut o echipă de 700 de ingineri și au testat peste 200 de mii de baterii, doar ca să găsească o explicație. O explicație vitală pentru viitorul seriei Note.

Controlul calității, care exista și înainte, fiți siguri, a fost definit acum în opt pași. Spun ei că așa va fi aproape imposibil să mai treacă vreo problemă de genul ăsta.

explicatia-samsung-note7
foto: Facebook Samsung Mobile

Un răspuns frumos și așteptat de la Samsung. Sunt convins că problema e ca și rezolvată și că următorul telefon va fi genial. La fel sunt însă convins că se va mai găsi în lume măcar un telefon care să explodeze și atunci va fi mare tam tam.

Cu toate astea, foarte probabil, următorul meu telefon va fi tot Samsung. Aștept să vedem cum va arăta 8-ul, dacă nu, varianta asta încă mi se pare perfectă.

https://www.youtube.com/watch?v=6s4uqr1serU

4 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.