Samsung Galaxy S7: baterie mai mare și microSD

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge tocmai ce-au fost prezentate la Barcelona și așa cum vă așteptați, sunt entuziasmat. Va fi Galaxy S7 viitorul meu telefon? Posibil dar în acest moment aș spune că este puțin probabil. Telefonul e mișto dar nu văd o evoluție atât de mare față de S6 încât să mi-l doresc.. acum.

Tocmai ce-am terminat de văzut prezentarea Samsung de la Mobile World Congress ce are loc în Barcelona unde punctul culminant mi s-a părut mai degrabă sosirea lui Mark Zuckerberg decât dezvăluirea telefonului în sine. Asta pentru că Galaxy S7 inovează puțin și nu cred ar fi greșit dacă l-ar fi numit Galaxy S6s.

Sună ciudat și evident nu e vorba de nume aici, dar sunt sigur că ați înțeles ce-am vrut să spun.

Baterie mai mare pe Galaxy S7

Practic Samsung a îmbunătățit Galaxy S6 cu ceea ce-i lipsea cel mai tare, așa că pe S7 au pus o baterie de 3000 mAh (2550 mAh pe S6) și au adăugat posibilitatea de a mări spațiul de stocare cu un microSD de până la 200GB.

Personal nu simt nevoia unui microSD dar mă încântă teribil idea unei baterii mai mari.

Designul rămâne cam același deși pare ceva mai finisat: camera nu mai iese așa mult de la nivelul carcasei și sticla pare ușor mai rotunjită la margini. În plus se laudă cu rezistență la apă (cerficat IP68) calitate pe care o uitaseră la modelul din 2014. Alte specs aici.


Telefonul va fi disponibil din 11 martie probabil la un 3200 de lei (precomandă la Orange 3150 lei). Dacă voi face schimbarea probabil va fi varianta Edge, chiar dacă este puțintel mai mare (5.5 inch vs 5.1 inch pentru Galaxy S7).

Cum ți se pare?

11 Shares:
2 comments
    1. cică n-ar fi chiar așa. sunt pixelii sunt mai mari și asta spune ca pozele vor fi mai smechere noaptea și că focalizează mai repede. acum sa vedem ca în teorie și camera de pe m8 se lauda cu chestii de genul și a ieșit un rahat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.