Seeker Daily: Mă tot așteptam să apară și un video despre România, dar speram să nu fie despre corupție

Am probabil mai bine de un an de când urmăresc aproape fiecare episod făcut de cei de la Seeker Daily. Astăzi au publicat un video de 3 minute despre România, doar că în loc să fie despre chestiile mișto de la noi din țară, el este despre corupție, Ceaușescu, Grindeanu și noi, toți cei care am ieșit în stradă.

1 Shares:
2 comments
  1. Am privit clipul si mi se pare OK si obiectiv ceea ce spune. M-am uitat puțin si peste celelate clipuri de pe canalul lor si toate tratează evenimente curente, chiar problematice in tarile respective.

    Asa ca nu înțeleg ce anume te așteptai sa spuna despre Romania? Ca avem peisaje frumoase, suntem ospitalieri si sa arate femei rumene in costume populare? 😛 Exagerez putin dar înțelegi tu ce vreau sa zic. Nu pare sa fie asta specificul lor.

    Apropo de canale am descoperit unul tare fain chiar ieri : The School of Life, pe cate cred ca toată lumea il stia mai putin eu 🙂

    1. Ai dreptate, poate că doar am sperat să văd pozitiv despre noi. Sunt câteva exemple și mai faine, gen închisorile din Norvegia sau seria “How powerful is “.

      Am urmărit o vreme The school of life, dar nu m-a prins. Parca prea sentimentali oamenii acolo, subiecte de coracon și existențiale. Cred că nu-i confund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.