Să-ți spun cum poți câștiga un skin de la dbrand pentru telefonul mobil

Pe cei de la dbrand i-am mai lăudat pe aici pe blog. Astăzi o fac din nou. Ei bine, important e că, dbrand se vinde acum și în România printr-un reseller autorizat. Păi nu e momentul oportun să facem și-un concurs?

Cei ce mă citiți știți deja că nu sunt fanul huselor de protecție pentru telefonul mobil. Nu husă, nu folie pe ecran.

Am foarte mare grijă de telefon și istoricul spune că nu-l scap din mână. Cu skinul e altă poveste.

Spatele de la S6 este de sticlă și practic un magnet de amprente. Soluția optimă: skinul. Cel de la dbrand este foarte subțire și de-o calitate foarte bună, în plus îi conferă telefonului un super grip. Acum nu-mi mai e frică să-l scot din buzunar când am mâinile uscate, de exemplu.

Un review mai pe larg am făcut aici.

Concurs skin dbrand

Dbrand vinde acum în România prin intermediu unui reseller autorizat (site | facebook). Băieții sunt la început dar site-ul conține deja skinuri pentru modelele cele mai populare de iPhone, Samsung sau HTC.

Știai că poți aplica un skin și pe Xbox sau Play Station?


Am zis că poți câștiga un skin de la dbrand.

Intră pe link și alege un skin care crezi că se potrivește telefonului tău. Când te-ai decis, te aștept înapoi pe blog să-mi lași în comentarii modelul de telefon și culoarea skinului dorit.

Pe 19 octombrie trag la sorți un singur norocos. Scurt și cuprinzător. Succes!

Update: Sunteți foarte tari. Sunteți mulți. Tragerea o voi face diseară, pentru că vreau să fie totul foarte transparent. Voi face live pe pagina blogului de Facebook. Adică aici.

Update 2: Câștigător este Aron. Felicitări. Cei de la dbrand România te vor contacta pe email pentru mai multe detalii. Zilele astea 🙂

skin-dbrand-samsung-romania skin-dbrand-nexus-romaniaskin-dbrand-iphone-01 skin-dbrand-xboxskin-dbrand-playstation

1 Shares:
63 comments
 1. DBrand Romania considera ca lumea nu mai foloseste modele 5/5S/SE ? sau nu le gasesc eu pe site? Din cate vad, si varietatea de culori este mult mai limitata. Dezamagitor.

  1. sunt la început. Nu cunosc detalii, dar înțeleg bănuiesc că paleta de opțiuni va fi din ce în ce mai sănătoasă.

   1. Buna ziua, Ramona !

    Aceasta este prima noastră comanda prin cei de la dbrand. Astfel, ei ne-au trimis modelele cele mai vândute de ei pentru a putea sa avem o primă lansare pe piața românească putin mai ușoară.

    La următoarea comandă de la ei, vom aduce mult mai multe modele. Ne pare rău că ati rămas dezamăgită de ceva la început de drum asa ca noi, vom încerca sa fim mai puțin selectivi data viitoare.

    O zi buna !

 2. Niste porcarii skin-urile de la Dbrand! Protejeaza spatele, ofera grip mai bun, arata mai bine. Bleah! Am avut 6 lipite si abia astept sa mai pun si altele.

 3. am si eu aceeasi problema cu s6 edge, imi e tare frica sa il scot din buzunar din cauza sticlei de pe spate, mi-ar prinde bine un skin de la dbrand negru mat

 4. Nu stiam de skinurile astea, sau de “skinuri”, comparativ cu un case normal. Saptamana trecuta mi-au venit 3 case-uri pt s7 edge-ul meu si m-ai convins sa imi pun si eu unul:
  s7 edge – mahon.

  Am gasit si cam cele mai bune parti complementare pt protectie completa:
  ZAGG invisible shield HD
  si bumper: https://www.youtube.com/watch?v=gJva5SVzHzI

  Par cele mai bune combinatii de pe piata din punctul meu de vedere. Sugestii sunt binevenite 🙂
  Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.