Spotify Premium Family e disponibil în România. Am sărit pe butonul de activare

Am YouTube Music de când a intrat Premium în România, doar că sunt pe Spotify de mult mai mult de atât și am rămas fidel. Ieri am aflat că Spotify a dat drumu la varianta Premium Family și în România, așa că n-am stat pe gânduri.

Am zis că fac la un moment dat un articol mai detaliat în care să vă spun de ce-mi place mai mult Spotify decât YouTube Music, doar că am tot neglijat. Pe scurt e așa: Spotify are o interfață mult mai faină și ale lor playlist-uri auto-generate și recomandate sunt de-a dreptul geniale.

Știam de Spotify Premium Family demult și tot băleam la el, doar că nu era disponibil în România până recent. Ieri am aflat de la Radu de noua opțiune și am sărit pe ea.

Ce presupune Spotify Premium Family?

Toate avantajele de a avea un cont premium doar că cu posibilitatea să adaugi până la alți 5 membri ai familiei. Avantaje adică: ascultă offline, fără reclame, alege orice melodie și dă skip de câte ori ai nevoie.

Dacă eu plăteam 5 euro pe lună pentru contul meu premium și Ramona alți 5 pe contul ei premium, acum dăm 8 euro pe lună și suntem amândoi acolo. Partea faină e că fiecare are în continuare contului lui, cu muzica, playlisturi și recomandări personalizate.

Mai mult, am reușit să adaug deja încă câțiva prieteni ceea ce ne-a redus considerabil costul pe lună/om în timp ce ne vom bucura de același serviciu.


La crearea contului îți spune clar că trebuie ca “familia” să locuiască sub același acoperiș, așa că trebuie să dai în clar adresa de acasă. Am crezut inițial că ne ia după GPS, măcar la activare, și că nu voi reuși să-mi pun și prietenii pe cont, dar a mers fără probleme.

Pentru activare, click aici, sau direct din cont, dar din câte am văzut trebuie intrat din browser.


Voi plătiți pentru vreun serviciu premium de muzică, sau nu vi se potrivește?

4 Shares:
1 comment
  1. Interesant faptul ca au recurs si cei de la Spotify la abonamente Premium pentru toata familia! Ma voi abona si eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.