Haideți să vă spun un film prost cu Bradley Cooper și Ema Stone (și nu numai)

Aseară am văzut Aloha. Un film foarte slab cu o distribuție de Oscar: Bradley Cooper, Ema Stone, Rachel Mcadams, Alec Baldwin sau Bill Murray. Pentru că dau notă oricărui film pe care îl văd, am notat și Aloha: 5!

Inainte să văd orice film mă uit mai întâi pe imdb. în ordine la: număr de voturi, notă, genul filmului, descriere și, după caz, trailer. Filmul e notat prost dar are un număr consistent de voturi. Distribuția este totuși cea care m-a făcut să dau play.

Aloha este un film romantic despre un fost militar întors în Hawai pentru o aberație pe care n-am înțeles-o. Ceva miliardar care își cumpără un satelit și care are nevoie tocmai de Cooper să-l ajute. In Hawai își găsește o fostă iubită, și de aici ciudățenia.

Si totuși mă întreb, cum naiba pot unii să cheltuiască 37 de milioane de dolari pe un astfel de film? Cum pot să facă actori de asemenea anvergură alegeri atât de proaste? Sunt convins că în spatele fiecăruia este o armată de sfătuitori și oameni pricepuți în ale filmului. Că fiecare script e citit și răscitit până să se ia o astfel de decizie care poate schimba radical cariera fiecaruia. Uite de ce îmi place mie Dicaprio.

Ca să faceți și o analogie: The Counselor. Un film cu Michael Fassbender, Brad Pitt, Penélope Cruz, Cameron Diaz ș.a.m.d care nu mi-a spus nimic. In schimb a primit tot un 5. Cu indulgență.

28 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.