Să vă spun ce e cu Live Photo şi 3D Touch pe noul iPhone 6s

Aşa cum probabil aţi văzut cu toţii, ieri s-a lansat noul iPhone. E la fel de simpatic ca predecesorul lui pentru arată fix la fel dar cu o camera mai bună şi cu nişte features cool: Live photo şi 3D Touch.

Am recunoscut deja de un an mi-ar plăcea butonez măcar o săptămână un iPhone de ultimă generaţie. Mereu mi-a plăcut cum a arătat telefonul indiferent de anul de producţie. Însă de la 6 designul m-a dat pe spate. Probabil şi pentru este (în sfârşit) la dimensiunea care trebuie.

Din punct de vedere al designului singura schimbare e S-ul de pe spate şi culoarea roz aurie, care cred va prinde grav în rândul fetelor. Trebuie -l văd live mi dau seama exact cum e nuanţa.

Acum, găselniţele celor de la Apple nu sunt mari inginerii, dar sunt prezentate ca fiind unele.

Apple a aruncat pe piaţă o dată cu modelul nou: 3D Touch şi Live Photo. În alte cuvinte au introdus funcţie de “ţine apăsat” pe ecran şi *.gif pentru pozele pe care le faci. Nimic nou sub soare, dar simpla lor introducere şi modul în care au ales se folosească de acestea cred pot schimba destul de mult modul de utilizare a dispozitivului.

Până când vor introduce şi cei de la Samsung jucăriile astea sau până voi butona flagshipul celor de la Apple, mulţumesc trolez mi dau cu părerea din auzite.

6 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.