Vă spun cum e RealRyder și vă ofer trei invitații la BELAQVA să testați și voi

Pentru că articolul trecut a fost destul de popular, am zis să mai încercăm o dată. Drept urmare, revin cu episodul numărul doi de la BELAQVA unde vă povestesc puțin despre RealRyder, o experiență inedită de ciclism indoor. Detalii despre cele trei invitații la BELAQVA, la finalul articolului.

Merg la BELAQVA încă de la deschiderea clubului din Coresi.

Cel mai mult îmi place să mă arunc în jacuzzi după o zi lungă și încărcată la muncă. Corpul și mintea îmi sunt în acele momente atât de relaxate, de nu vă pot povesti. Apoi, o tură de bazin, așa încet pentru că nu-s cel mai bun înotător, și zece minute de saună.

Ce este RealRyder

Eram tare curios de RealRyder. Știam că e cu biciclete indoor. Știam că e cu antrenor și bănuiam că e cu muzică, dar cam atât.

RealRyder este un concept unic de ciclism indoor. Bicicleta e altfel decât orice bicicletă de interior la care v-ați gândi, pentru că permite nu doar să mărești greutatea cu care pedalezi, ci și să virezi, să te înclini sau să te balansezi.

Și toată treaba asta sub îndrumarea unui instructor care alege în prealabil foarte atent muzica pe care se face exercițiul. Totul durează în jur de o oră.

Prima experiență RealRyder la BELAQVA

Eu m-am dus de curiozitate. Până să ajung acolo nu știam dacă o să fac față.

Mă ajută cineva? Pot ține pasul? O să-mi placă? Asta înainte. După prima oră, aveam alte dubii. Voi mai putea merge a doua zi sau febra musculară va pune stăpânire pe funcțiile motorii ale picioarelor mele?

Într-un final, vă spun sincer, a fost o experiență interesantă.


Mi-am făcut rezervare cu o zi înainte. Pe mail.

Am ajuns cu vreo 5 minute mai devreme și m-am așezat lângă o bicicletă. Nu prea știam de unde să o apuc așa că ne-a lămurit instructorul pe toți cei care eram la prima experiență. Am reglat bicicleta, ne-a spus regulile și i-am dat drumul.

Muzică ritmată și ciclism indoor timp de o oră. 1, 2, 3, aero. În picioare, virează dreapta. Susține ritmul, jumătăți, zig zag. Dacă ești ca mine de transpiri mai deloc și practic uiți cum e să curgă apele de pe tine, nu-i problemă, te învață băieții de la RealRyder.

Cel mai greu mi-a fost să pedalez în picioare și să virez în același timp. Super complicat chiar dacă umbli la nivelul de greutate la pedalat.

În concluzie, o oră de RealRyder (demo aici) e peste orice alergare pe bandă sau bicicletă clasică de interior. Nicio legătură.

Am încercat de la ședință la ședință să fac exercițiile din ce în ce mai corecte. Asta presupune voință, efort, transpirație și, bineînțeles, febra musculară de a doua zi.

Sala de la BELAQVA, deși este cea mai mare din România cu 31 de astfel de biciclete, e mai mereu plină și trebuie să-ți faci programare cu 24 de ore înainte ca să prinzi sigur un loc. Cel mai tare mi-a plăcut la clasa lui Cristi.

Ah, și multe fete. Nu știu de ce m-a surprins chestia asta.

Concurs. Câștigă una din cele trei intrări la BELAQVA

Eu zic că cel mai bine ar fi să vedeți cu ochii voștri. E mai cinstit așa. Pe principiul ăsta, am pentru voi trei intrări de-o zi la BELAQVA. Premiul include intrare în zona de fitness dar și la spa, piscină și jacuzzi.

Ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu pe blog unde să-mi spuneți ce anume vă stârnește cel mai tare interesul? Să fie zona de fitness cu RealRyder, TRX și Kangoo? Să fie zona de piscină și jacuzzi?

Un like pe pagina de facebook a blogului ajută deasemenea.

Câștigători Savin, Tiberiu și Cristi. Felicitări

1 Shares:
22 comments
 1. “Cel mai mult îmi place să mă arunc în jacuzzi după o zi lungă și încărcată la muncă.”
  Cam așa aș face și eu! 😀

 2. Am deja un abonament pentru zona de fitness. Mi-as dori sa vad si cum e la piscina si jacuzzi 🙂

 3. Am fost de curând la Kronwell pentru Fitness și am rămas surprins plăcut de ceea ce am văzut acolo. Cu siguranță urmează să-mi fac abonament, cât despre Real Ryder o să-l încerc de la prima ședință, chiar dacă n-o să mă mai pot da jos din pat 😀

 4. Real ryder pare mult mai fain acum ca l-ai prezentat tu. m-ar interesa si TRX, ca stiu ca fotbalistii se antreneaza foarte eficient asa.

 5. Chiar as vrea sa castig una dintre invitații si sa vad cum e realryder. Chiar mi-ai stârnit curiozitatea si tare as vrea sa incerc. Poate dupa experiența asta imi fac si abonament la ei 😁

 6. Cred că cea care mi-a stârnit curiozitatea este zona de fitness. Îmi place să fac sport și pe lângă astea îmi plac lucrurile noi.

 7. Ce ma atrage zici?
  Ma atrage ideea de a incerca RealRyder pentru ca baietii de acolo sa ma invete ce inseamna motivatia si transpiratia adevarata, urmat apoi de cateva ture de bazin semiolimpic si incheierea zilei in jacuzzi-ul outdoor admirand cum fulgii de nea plutesc catre pamant. 🙂

 8. Sunt f interesat de clasa de RealRyder. Cum in aceasta perioada a anului iesitul cu bicicleta devine mai complicat, caut un inlocuitor.

 9. M-ar interesa o tolăneală în jacuzzi după o zi lungă.. E interesant oricum şi conceptul acestui RealRyder. Makes cycling more fun!

 10. As fi interesata sa incerc ciclismul indoor. RealRyder pare a fi o alternativa perfecta la pedalatul pe vremea rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.