Știu ce nu va decide El Clasico de diseară

Astăzi e una din acele zile cu greutate în viața unui microbist, se joaca El Clasico. Barcelona merge la Madrid cu gândul să-și păstreze și după această seară locul de lider în clasamentul Primerei Division. Aștept ca de fiecare dată cu nerăbdare evoluția celor mari: Ronaldo, Messi, Neymar și Suarez, evoluție ce nu va conta în alegerea Balonului de Aur. Votarea s-a terminat azi-noapte, totul este decis. Noi vom afla în ianuarie.

Messi e complet refăcut pentru meciul de diseară exact așa cum a fost inițial speculat. Nu a prins minute oficiale până acum și sper că nu va fi titular. Aș vrea să-l văd pe bancă la începutul meciului și să intre nu mai devreme de minutul 60. El a mai riscat sa revină repede după accidentări și nu s-a terminat tocmai bine.

[alert type=”success” close=”true”]Recomand Galaxy Note 5 [/alert]

Mă aștept sa văd un meci frumos, cu multe faze de poartă și goluri. Tv-ul nou nu a venit încă așa că nu voi vedea încă meciul în format HD, dar ceasul ticăie. Sper să bată Barcelona dar nu văd un capăt de țară dacă lucrurile s-ar întâmpla tocmai invers. Avantajul de 3 puncte din clasament din acest moment probabil că-mi dă starea de liniște necesară să pot crănțănii liniștit ca românul un pumn de semințe.

Recunosc ca mi-ar plăcea să fii trecut peste treaba cu sextape-ul și Benzema să revină pe teren. Cred că este omul care-i lipsește cel mai mult Realului acum. Am mai spus asta, Benzema e genial și e valoros și când înscrie mai puțin. Real are nevoie de el, Ronaldo are nevoie de el și mai mult. Într-un final evoluția niciunuia dintre cei mari nu va influența într-un fel clasamentul Balonului de Aur de anul ăsta, dar oricare poate influența evoluția scorului și, o dată cu el, spectacolul din seara asta.

Forța Blaugrana!

6 Shares:
3 comments
      1. în fotbal știi că e chestie de noroc și că orice ocazie ratată se răzbună.
        să fie un meci frumos, zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.