Știu că nu e o noutate dar Regiotrans e chiar mișto

Weekendul ăsta am zis să las puțin leneveala din Brașov și m-am gândit să merg în București să iau puțin aer curat. Mă scuzați, am vrut sa spun.. condiționat.

La dus am mers cu microbuzul pentru că trebuia sa ajung în zona aeroportului Otopeni și cu trenul m-aș fi complicat probabil cu autobuz din Gara de Nord. Circulă din oră în oră de pe la 4-5 dimineața și cu 44 de lei te bagă până în aeroport.

Pentru confort, la întoarcere am ales trenul. Am prins un pont și am ales sa merg cu Regiotrans doar din considerentul prețului: 26 de lei vs. 50.5 cat m-ar fi costat la CFR. Au reducere de 44% pentru o perioadă care mi-e ușor neclară.

Trenul a făcut cam 3 ore până în Brașov, cam cu 15 minute mai mult decât dacă aș fi ales varianta clasică (interregio). Condiții decente+ pentru banii ăștia, și cu siguranță un raport calitate preț peste CFR. Curat, aer condiționat, prize funcționale și cred că are avantajul că nu știe chiar toată lumea de el.

Eu abia acum i-am testat și m-am gândit că poate mai sunt bolovani ca mine care dau dublu pe aceeași cursă. Dezavantajul e că circula mai rar spre Brașov si că oferă prioritate trenurilor întârziate ale CFR-ului.

4 Shares:
2 comments
  1. De când are rang de tren IR, cel puțin pe ruta București – Brașov – București, nu cred că mai așteaptă CFR-ul.

    1. Ma refeream la intarzieri neanuntate. Acolo ma gandesc ca CFR are prioritate si exista riscul sa se stea in statie pentru a trece cel de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.