Sunt catalan. Eu cu cine să țin diseară?

Nu știu de ce dar nu reușesc nicicum să mă obișnuiesc cu ideea unei finale de Champions League programată sâmbăta. Irelevant, cert e că în seara asta avem ca protagoniste două echipe rivale din Madrid, deci cu Spania la putere dar fără Barcelona, ceea ce-mi face viața cam grea. Eu cu cine țin diseară?

Barcelona a pierdut din timp sau la timp (altfel cine știe ce s-ar fi întâmplat cu campionatul din Spania) așa că astăzi povestea va fi fără Messi, Neymar sau Suarez și pe bună dreptate.

Trofeul nu este pentru cea mai bună echipă din Europa și nici pentru cea mai frumoasă echipă. Champions League spune poate povestea norocului celei mai complete și mai constante echipe din Europa a cărei prestație s-a ridicat la nivelul maxim de la primul fluier a grupelor până la ridicarea trofeului.

La noapte vor fi față în față Madridul lui Simeone și Madridul lui Ronaldo, nu a lui Zidane. Ei sunt figurile care formează echipa și care cred că își vor pune amprenta pe jocul de diseară.

Eu ar trebui să savurez meciul ca pe o piesă de teatru dar nu sunt convins de partea cui să fiu. Barcelonez fiind ar trebui să nu țin cu Realul, rivali de moarte sau ceva, dar pe de altă parte, un iubitor al fotbalului spectacol ce mă arăt, nu pot susține echipa creată de Simeone. Respect rezultatele lor, știu că sunt doar datorită argentinianului însă Atletico nu joacă genul de fotbal pe care eu să-l apreciez.

Cred că diseară las berea să decidă pentru mine dar visez la o finală frumoasă. 3-1 pentru Real?

1 Shares:
8 comments
  1. Votez Real!! Si daca nu as fi fan Real Madrid, tot cu ei as tine. Nu imi place anti-fotbalul si tacticile lui Simeone ( face orice numai ca sa mai fragmenteze un pic jocul sau sa intrupa atacul echipei adverse ). Sper sa fie un meci frumos si Real sa castige.

      1. Au jucat frumos !! Ar trebui sa se uite Zidane la returul lui Real cu Bayern din 2014 si sa vada cum se joaca de fapt in aparare !! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.