Ție ce sentiment iți dă omul asta?

Sunt unele lucruri în viață pe care mi-e greu sa le îmbrățișez și asta pentru că-s fricos, conservator, nu pentru că am ceva împotriva ideii respective. Sunt de acord că de multe ori experiențele inedite dătătoare de adrenalina sunt cele care aduc o pată de culoare vieții dar..

Să vă dau două exemple. Îmi place de mor ideea de a face autostopul până în nordul Norvegiei, cu un rucsac în spate doar ca să vezi aurora boreală. Dar nu cred că aș fi în stare.

Mi se pare mișto și ideea de bungee jumping, într-un loc d-ăla de poveste, dar nu mă văd în stare.

Cred că există totuși o linie (subțire) între nivelul “mamă, ce mișto” și nivelul “Doamne, ce nebun” care o dată trecută strică toată plăcerea, dpmdv evident.

Vreau să vă uitați puțin la tipul ăsta și să-mi spuneți într-un cuvânt sau două care este sentimentul pe care vi-l creează, dar așa la cald. Care e prima reacție: mișto, nebunie, incredibil.. moarte?


Știu, cu toții prețuim viața în mod diferit, dar eu nu apreciez ce face el, ba chiar îmi creează o stare reală de disconfort. Dar poate numai mie. Altfel profilul lui de Instagram e demențial.

I promised to show #nophotoshop

A video posted by ᎢᎻᎬ ONᎬ (@olegcricket) on

1 Shares:
6 comments
  1. Acesta este felul lui de a arata lumii ca este diferit de toti ceilalti … Nu se rezuma la ceva banal si obisnuit … Face ceva ce altii nu ar incerca din cine stie ce motive …Chit ca nici eu nu as incerca chiar tot ce face … Am o mica fobie care intr-un mod foarte ironic tine de pasiunea mea de a fii cat mai aproape de cer … Dar, revenind la subiect …Tipul nu are “nici o singura tigla pe casa” … Sfatul meu este sa nu incerce nimeni ce face acest nebun … Vreti sa fiti remarcati? … Ganditi ca el, dar nu faceti ca si el … Fiti unici si stapani pe ce vreti sa faceti 😉

  2. Omul asta e nebun… recunosc ca mi-a crescut nivelul de adrenalina cand m-am uitat la clipurile lui si cu siguranta nu as fi in stare sa fac asa ceva.

  3. Deși am sperat să găsesc și un “susținător”, aparent niciunul din noi nu credem că merită riscul. #miseparenormal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.