N-am răbdare să încerc TikTok. Poate dacă eram cu 10 ani mai tânăr

Și nici așa. Sunt tentat să cred că rețeaua asta nu m-ar fi prins nici dacă aveam 22 de ani. Dar așa să fie oare, sau doar am îmbătrânit și mă mint singur?

Știți de ce stau pe gânduri? Pentru că așa am zis și cu Snapchat, că nu-i pentru mine, și așa am pierdut trenul ăla. Acum aceeași poveste.

Nu consum genul de content ce înțeleg că e pe TikTok. Nu mi-au plăcut niciodată video-urile funny, comedianții ăștia mici de pe net, sketch-urile, farsele, sau mai știu eu. Știți genul ăla de om care stă cu orele să vizioneze treburi funny, pisici sau accidente cu ruși pe youtube? Nu că ar fi ceva greșit, dar eu n-am fost niciodată genul. Eu pierd vremea altfel.

Am sărit peste Snapchat și sar și peste TikTok, asta e clar. Dar pierd trenul grav. Bă, nu vreau să fiu prea curând bătrânul ăla care nu înțelege deloc generația nouă. Înțelegeți?!

Acum, statistica zice și ea ceva. Cică chiar am îmbătrânit și că nu-s în targetul lor ținând cont că 60% dintre cei utilizatori au între 16-24 de ani. Și sunt peste 1.5 miliarde în total. Deocamdată țin pasul cu treburile ăstea citind. Vedem timpul ce mai zice.

Voi aveți Tinder? Ups. Am vrut să spun TikTok 🙂

6 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.