La Trattorian sunt tablete în loc de meniuri

Trattorian e genul ăla de restaurant, chill, care a ținut mereu să fie puțin ieșit din comun. E fancy, în sensul ăsta. Ieri am găsit la ei tablete frumos deghizate sub formă de meniu, în loc de varianta clasică, pe hârtie. Și mi-a plăcut.

De când au apărut tabletele și ecranele ăstea mari mi-am imaginat că va fi un moment când vom avea meniuri prezentate sub forma asta. Din varii motive însă nu am văzut meniuri digitale până acum.

Să fie din cauza costului aplicației în sine? Mentenanței pe termen lung a sistemului? Frica de furt a tabletelor? Probabil puțin din toate ca să fiu sincer.


În orice caz mi-a plăcut ce-am văzut.

Poate suna ca o chestie nu neapărat necesară, dar varianta digitală are două avantaje mari pe care le văd rapid: pozele preparatelor din zona de food și faptul că poți actualiza ușor meniul cu un click din spate. Nimic nu-i mai urât decât un meniu cu produse tăiate și prețuri actualizate cu pixul.

Ar putea fi și nașpa. De exemplu, o tabletă ieftină și o aplicație prost desenată sau bug-uită te-ar frustra suficient cât să-ți bagi picioarele în ea experiență digitală.


Mișcarea făcută cei de la Trattorian bănuiesc că nu e unică, dar sigur nu e des întâlnită. Mi-ar fi plăcut totuși să pot comanda direct de acolo. Opțiunea nu e disponibilă, asă că aici am rămas la varianta standard, offline 🙂

meniu-digital-tableta-trattorian-brasov

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.