Ar trebui să ajung mai des la ieșirile cu bloggeri

Sari direct la subiect
 1. Evenimentul
 2. Necunoscutul
 3. Oamenii

Ajung rar la evenimente și nu știu exact de ce. Poate pentru că majoritatea sunt în București și orașul mi se pare departe. Sau poate că pur și  simplu sunt comod și nu ar trebui.

Bucureștiul e aproape și bloggerii sunt foarte mișto! Bucureștiul e aproape și bloggerii sunt foarte mișto! Bucureștiul e… Asta trebuie să-mi treacă prin cap ori de câte ori am posibilitatea să particip la ceva mișto organizat cu și pentru bloggeri.

Weekendul trecut am fost la București la un eveniment organizat de Tarom cu instagrameri și m-am simțit marfă chiar dacă a fost scurt și fără pișcoturi (detaliu pentru cârcotași).

Evenimentul

Fiecare ieșire e diferită. Dacă exclud ieșirile cu bloggerii mei din Brașov, am fost la puțintele evenimente dar de fiecare dată am plecat cu un sentiment plăcut. Un optimism ciudat dat de oamenii din jur, de faptul că majoritatea fac ceea ce le place și o fac cu o pasiune adeseori dubioasă.

silueta-barbat

Necunoscutul

Oameni noi, lucruri noi, necunoscut. Din cauza asta evenimentele de genul mă scot puțin din zona de comfort și, culmea, îmi place. Sentimentul e total diferit de cel pe care îl poți avea la muncă, de exemplu, când trebuie să faci ceva nou. Poate pentru că aici nu e implicată presiunea. Habar n-am.

De fel sunt foarte calculat și nu-mi plac deciziile de moment, vorbesc mult dar totuși nu pot spune că întru ușor în discuție cu orice persoană necunoscută. Cu toate astea îmi doream să ajung la eveniment așa că m-am decis subit că sâmbătă voi fi acolo.

Nu știam pe nimeni (s-a nimerit să nu fie chiar așa), nu cunosc Bucureștiul și nici nu-mi plac microbuzele. Dar sâmbătă m-am urcat în microbuz până la Otopeni, mers la eveniment, băut și mâncat la mall și înapoi cu trenul. N-a durut.

Oamenii

La muncă totul este despre muncă. Lumea încruntată și relații interpersonale predominant reci. Cu prietenii totul este despre lucrurile în comun. Viața de zi cu zi.

Printre bloggeri parcă e altfel. Toți pasionați indiferent de numărul de unici sau followers. Veseli, liniștiți, degajați. În plus la o astfel de adunare nimeni nu arată cu degetul să spună “tu ești blogger d-ăla?!”.

Toți sunt prietenoși și socializează cu toată lumea. Social media unește!

10 Shares:
4 comments
 1. Imi place ca te-a bucurat. Un blogmeet pe luna cred ca este un target ok. Este fain sa te intalnesti cu oamenii care au acelasi hobby ca tine. Te umpli de energie si de idei. Eu am invatat chestii noi de la ultimul blogmeet si deja le-am aplicat 😀

  1. Cat traim invatam. Stii ca parem ca o secta pentru cei din exterior care nu inteleg deloc fenomenul, nu? 🙂

 2. mare adevar graiesti :). exact asa am simtit si eu cand am fost la prima intalnire cu bloggeri din toata tara: ca am nimerit in sfarsit intr-o lume in care se vorbeste aceeasi limba si in care ma intelege si pe mine cineva :))).
  sunt frumoase iesirile astea. pana la urma in spatele monitoarelor nu sunt roboti ci oameni iar oamenii sunt fiinte reale si sociale. sau sociale in real.

  1. Nu-i asa? 🙂 Doar ca sentimentul de la intalnire paleste repejor si trebuie intretinut cu alte iesiri de genul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.