Trei gadgeturi pe care mi-ar plăcea (doar) să le încerc

Spuneam în pagina despre mine că îmi plac gadgeturile și că dacă banii ar fi suficienți aș avea cu siguranță tot ce este mai nou și mai deosebit pe piață. Ghici ce, banii nu sunt suficienți (ciudat, nu?!) așa că am unele pofte încă nesatisfăcute pe partea asta.

Pe de altă parte sunt sigur că nu-s vreo raritate, nu știu dacă e cineva complet mulțumit cu ce posedă când vine vorba de tehnologie. Tot timpul va exista un telefon mai sofisticat, un televizor mai bun, un smartwatch mai frumos sau un obiectiv foto mai performant.

Din lista pieselor tehnologice pe care vreau să pun mâna o să enumăr numai trei. Sunt trei gadgeturi scumpe dintre care niciunul nu îmi lasă impresia că își merită banii, deși mă pot înșela.

Ultimul iPhone

Da, ultimul iPhone. Sună dubios pentru cei care mă știu în pat cu Samsung și Android dar telefonul de la Apple se încadrează perfect în lista mea.

Principala mea problemă e că mi se pare prea scump pentru un simplu telefon, altfel mereu m-a atras din punct de vedere al designului. Consider că, deși se mișcă bine, iOS-ul a bătut pasul cam pe loc în lupta sa cu androizii din ultimii ani. Dacă la un moment Androidul copia tot după iOS, acum situația s-a cam inversat.

Știu sigur că mi-ar lipsi desktopul de pe telefonul meu și widgetul cu calendarul, dar recunosc că mi-ar plăcea să-l butonez o vreme.

Un smartwatch de top

Poate un Samsung d-ăsta? Trebuie să-mi placă în primul rând cum arată și apoi căutăm și funcționalitate.

Aici ar fi interesant de văzut dacă mi-ar afecta într-un fel sau altul stilul de viață și modul în care îmi folosesc acum telefonul. Din citite cel mai tare cred că m-ar deranja ideea de a încărca (și) ceasul zilnic.

Ochelari VR

Înțeleg că ar merită încercată experiența oferită de Samsung și ai lor ochelari de realitate virtuală: Gear VR . Sunt făcuți în colaborare cu băieții de la Oculus și-aș fi tare curios să văd ce senzații îți oferă gaming-ul sau vizionarea unui clip 3D.

Am văzut ceva stand Oculus în mall-ul Coresi din Brașov unde cred că poți testa ochelarii, dar mi se pare incredibil de creepy cu atâta lume în jur, așa că n-am încercat.


Cam astea sunt variantele care-mi stau pe creier acum. Pe lângă asta îmi doresc și-un aparat foto și o consolă, dar aici nu am emoții pentru că am testat și știu ce vreau, dar și mai important e că știu că vreau.

Ia să vedem, tu ce gadget ai vrea să încerci și n-a fost să fie până acum?

10 Shares:
2 comments
  1. De cateva saptamani tot caut un smartwatch interesant sa-mi cumpar. Sincer nu prea am gasit prin zona, doar bratari fitbit si astfel de cacaturi pentru fitness. Interesante gadgeturile alese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.