Un umor pe care nu-l gust şi tind să cred că problema e la mine

Defapt sigur problema e la mine. Mă uit la video-ul de mai jos ce a strâns 27k de views pe youtube (2.8k de voturi pozitive şi doar 31 negative) şi caut umorul. Am urmărit până la capăt doar din curiozitate, nu de plăcere şi asta mă pune pe gânduri. De cele 500k de rulări pe facebook v-am spus?

Înţeleg că scena are loc “într-o lume paralelă” şi-mi arată cum ar fi lumea dacă fetele s-ar comporta ca băieţii. Limbajul este evident şi voit exagerat dar… Băi nu ştiu, eu nu mă comport aşa. Tu, băiete?

Bănuiesc că nu mi se pare funny doar pentru că eu mă comport diferit. Şi pentru că nu umblu în grupuri de bărbaţi care să se comporte aşa. Sau doar pentru că nu-mi închipui o astfel de discuţie. Sau nu ştiu, sunt eu încuiat. La public prinde, BRomania e o senzaţie a momentului cu un plublic din care mă exclud fără să stau pe gânduri.

Vizionare plăcută!

18 Shares:
3 comments
  1. Nu ești singurul, stai liniștit. Așa cum Zmenta nu-mi pare a avea haz deloc, așa nici clipurile BRomania. Și știu mai mulți. Semn că problema nu e la tine sau la mine. Sau poate că da? 😀

    1. Nici Zmenta nu mi se pare funny, dar acolo mi se pare evident ca nu mi se adreseaza. Aici video-urile sunt gandite, lucrate si in spate e o adevarata echipa. Aia e mai rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.