Un blogger prieten are nevoie de ajutor

Pe Robert Cadar îl știu de ceva ani deja. Eu îl știu în offline, dar probabil voi l-ați citit și i-ați share-uit articolele scrise pe romanticu.org. Sau, poate l-ați văzut alergând până sus pe Tâmpa, în cursele lui frumoase de EcoRUN, strângând gunoaiele lăsate de alții. Ei bine, Robert are nevoie de noi.

Articolele de genul ăsta sunt mereu sensibile și greu de scris. O voi păstra scurt, pentru că mesajul e important și vreau să nu vă pierd pe drum.


Robert a scos săptămâna trecută, la Cluj, o tumoare malignă agresivă și silențioasă. S-au scos toți ganglionii de la gât de pe partea stângă, toată vena jugulară internă, nervul spinal, mușchiul sternocleidomastoidian. În gură: o parte din bolta palatină pe stânga, valul palatin pe stânga, obraz stânga, os maxilar stânga.

Sâmbătă iese din spital și sperăm să-l vedem repede pe picioare. Doar că greul abia acum începe. Este nevoie de tratament ce nu-l poate avea în România. E mai complicat, dar înțeleg că, de ceea ce are el nevoie, nu e disponibil aici.

El e foarte pozitiv, lucru pe care mereu l-am apreciat la Robert, dar are nevoie de ajutorul nostru. Cu gândul și cu portofelul.


Cros caritabil pentru Robert Cadar

Sâmbătă de la ora 10:00 are loc un cros caritabil în numele bloggerului nostru brașovean.

Se aleargă pe distanța de de 5km pe traseul forestier Crucur, cu start din spatele grădinii ZOO Brașov. Organizatorii spun că ideea crosului a fost inițial de Secret Santa, cu cadouri în valoare de 30 de lei. De acum cadoul se va transforma în donație.

Eu vă recomand să ajungeți la cros. Știu că va fi frig și poate imposibil pentru mulți să alerge 5 km. Eu însumi nu știu dacă voi putea face asta, dar, chiar și așa, putem ajuta.


Cont deschis pentru donații

În momente de genul ăsta orice leu, dar orice leu contează. Haideți să punem un cozonac mai puțin pe masa noastră de Crăciun și să ajutăm un prieten la nevoie.

Cadar Robert Daniel – conturi deschise la BCR Codlea, Brașov
Cont LEI – RO20RNCB0054105268050001
Cont EUR – RO68RNCB0054105268050010
(Cod SWIFT: RNCBROBU)

@Robert, fii tare!

foto © attilaszabo.ro

23 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.