Vă doresc un Crăciun departe de Facebook

La noapte vine Moș Crăciun. Chiar dacă răbdarea mea e limitată când vine vorba de căutarea lor, îmi place ideea cadourilor de Crăciun. Țin la treaba asta și o vom ține așa în familie cât om putea. Bineînțeles, cadourile sunt ținute secret până la deschidere.

Fie că sunteți sau nu în tabăra mea, eu vă urez un Crăciun fericit!


Îmi place să nu-mi fac planuri de Crăciun. Îmi place Crăciunul alături de familie, acasă. De obicei ne uităm la filme, ne bucurăm de ziua liberă și ne odihnim.

Mai mult decât atât, anul ăsta, de sărbători, mi-am propus să stau cât de mult pot departe de Facebook și Instagram. Voi folosi timpul oricum altfel. Poate găsesc ceva filme bune, mai recuperez din serialele pe care le-am lăsat de tot sau mă joc. Poate dorm mai mult, de ce nu. Orice, pentru odihnă și relaxare pentru sfârșitul ăsta de an.

Drept urmare până la începutul anului viitor voi fi offline. Articole pe blog vor mai fi, dar atât. Articolele se distribuie automat pe pagina blogului de pe Facebook, că altfel nu intrați aici 🙂 și basta.


Eu sunt convins că voi aveți niște sărbători fericite și dacă nu vă urmăresc eu pe Facebook la fiecare pas. Nu?

1 Shares:
2 comments
  1. E mișto trendul ăsta, e bine că unii au început să îl respecte. Eu unul mai iau câteva pauze și în timpul anului, acum l-am blocat de tot, pe PC, să nu mă mai tenteze să pierd timpul aiurea.
    Între timp am și tot dezactivat notificări de pe grupuri, de la oamenii care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu mine.
    Sărbători fericite în continuare.

    1. mai am și eu tentative în timpul anului, sa zicem o data pe an câte o săptămână. pică bine.

      Sărbători fericite în continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.