Un meci oribil..

Meciurile în care măcar una dintre echipe nu are nimic de pierdut sunt meciuri de ocolit. Barcelona s-a deplasat în Germania pentru meciul cu Leverkusen din postura de lider autoritar, astfel că, indiferent de rezultatul din seara asta catalanii ar fi rămas pe prima poziție a grupei din care mai făceau parte Roma și BATE Borisov.

Jocul se arăta unul urât încă dinainte de fluierul de start: Iniesta și Pique lăsați acasă, Neymar accidentat ușor ieri la antrenamente și Busquets, Suarez și Mascherano lăsați pe banca de rezerve. În locul lor, o adevărată gașcă de copii neexperimentați dar gata sa se facă remarcați în cea mai importantă competiție inter cluburi din lume. Totul s-a dovedit a fi un fiasco total.

[alert type=”success” close=”true”]Ai nevoie de sugestii pentru cadoul perfect de Crăciun?[/alert]

Să vă spun ce am văzut prin live streaming (n-am Telekom) cu ochii în monitor pentru 90 de minute? Păi am văzut o echipă a Barcelonei care nu a reușit trei pase consecutiv corecte la mijlocul terenului. Am mai văzut un Gumbau penibil, pe Munir si Sandro dormind pe teren și un Adriano care făcea pe jalonul personal a lui Mehmedi. Un joc care m-a dus tot mai mult cu gândul la Deulofeu care strălucește la Everton sau la Pedro, ex-jucătorul nostru ce nu prinde prea multe minute la Chelsea. Ei împreună cu Halilovici sunt cu cel puțin două clase peste ce băieții enumerați anterior. În tot meciul de azi a funcționat o singură fază: pasă Rakitic, finalizare Leo = 1 punct.

Rupte din statistica nemiloasă a meciului din noaptea asta: Leverkusen 24 de ocazii de gol (Barcelona 4); 10 șuturi pe poartă (Barcelona 2); 51% posesie (Barcelona 49%). Știu că a fost un meci fără miză pentru catalani și că era oportunitatea perfecta pentru Lucho să le ofere minute puștilor din La Masia dar cred ca totul are o limită, în special la nivelul ăsta. N-ai cum să nu pui la suflet un meci atât de sărac.

Acum nu știu dacă sa fiu în continuare nervos pe prestația echipei catalane sau să mă liniștesc puțin gândindu-mă la fanii echipei din Leverkusen a căror echipă nu a fost în stare să învingă o echipă a Barcelonei plină de superficialitate. Un gol, atât le-ar fi trebuit nemților să ajungă în fazele eliminatorii ale competiției, acolo unde a ajuns o Romă care n-a fost în stare să strângă mai mult de 6 puncte. În același timp Porto termină pe locul trei cu 10 puncte strânse și trebuie să se consoleze cu mediocritatea unei competiții precum Europa League. Păi e cinstit fotbalul ăsta?

1 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.