Un weekend cu muci

Miercuri am început să mă simt ciudat, cu senzații de febră și disconfort în gât. Vineri la prânz eram în pat pe antibiotic, Fervex și pastile împotriva tusei, și aveam să-mi petrec așa tot weekendul. Scriu articolul duminică seara în primele clipe de luciditate deși sunt încă sub influența drogurilor. Practic mă simt de parcă m-a călcat în picioare întreaga armata rusească.

O dată cu senzația de răceală, miercuri m-am dus să văd un doctor care-mi spune că n-am nimic și că pot sta liniștit. Nu-l pot învinui, probabil s-a gândit că-l vizitez cu scopul de a mă sustrage de la muncă așa că mi-a dat doar niște pastile de supt, pentru gât. L-am rugat să-mi ia și temperatura și cumva am ieșit (“bine”) la 35.3 grade, deci eu ăla mincinos nu termometrul electronic care-mi arăta o temperatură dubios de mică. Norocul meu e că se moare mai greu de la o gripă.

În fine. Știți ce mă disperă cel mai tare la gripa asta? Mă disperă că nici măcar filmele nu au același farmec atunci când te rupe capul și ai nasul înfundat chiar dacă stai în pat și pare singura ta opțiune. Nu tu chef de vorbă, ce să mai zic de glume.

Dar weekendul a trecut așa că trebuie să o iau de la capăt. Și cum aș putea să o fac altfel decât cu o zi de muncă, așa de încălzire că doar weekendul ăsta m-am odihnit suficient.

Altfel, voi sunteți bine? Ați tăiat porcul? Pe unde faceți revelionul?

 

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.