Până la urmă Unirea se transformă în spital

Citeam pe bizbrașov că-i deja certă informația cum că Unirea Shopping Center se va transforma în spital. Pentru cârcotașii dintre voi, aș vrea să întăresc chestia asta, spital, nu biserică.

Deci cel târziu la anul USC se va transforma în Synevo. Clinicile, spitalele și laboratoarele Synevo fiind sub grupul Medicover, cică ar treilea nume important pe piața de servicii medicale în România.

Mișcarea mi se pare foarte mișto. Decizia trebuia luată demult sincer, locul este imediat un focar de infecție. Clădirea se dezintegrează efectiv sub plictiseala spațiilor nepopulate. Am văzut imagini cum, după fiecare ploaie, mai cade câte o bucată de tavan fals.

Penny era singurul care mai mergea acolo de la deschiderea lui Coresi. Acum e și ăla super dubios. E plin de țigani și varietatea produselor pălește pe zi ce trece. Mă simt ca-n Lidl. Două tipuri de iaurt, câte unul de zahar, ulei și făină.

Ceva mișcare mai e în magazinele de la parter. Berskha, Pull and Bear și H&M probabil vor mai trage de spațiu până la deschiderea AFI. Martie 2018, dacă nu mă înșel.


Mai mult decât Unirea-spital, înțeleg că-s discuții ca magazinul Star să aibă aceeași soartă. Altă firmă, dar tot spital.

Într-un exercițiu de imaginație, prin 2015 vedeam din Unirea un perfect loc de joacă. La mișto.

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.