Untold la Cluj și NOISE Festival la Brașov. Mai exact în iunie, în Poiană

Știți că am făcut mișto de Red Music Festival, nu? S-a dovedit că aveam și dreptate. Neprofesionalismul transpira prin fiecare post al “organizatorilor”, drept urmare nu s-a făcut niciun festival. Dar se pare că vom avea festival la Brașov până la urmă. I se spune NOISE Festival și va fi între 30 iunie și 1 Iulie în Poiana Brașov.

Înainte de toate, ați văzut cum toți artiștii faini au ajuns la Nerversea? Untold-ul meu, sper să nu ne despărțim după vara asta.

Revenind. Sunt destul de curios să vedem ce iese din acest “Zgomot”.

Înțeleg că se vrea a fi ceva mai underground, nu chiar cu ce sunt obișnuit dar mi-ar plăcea să văd evenimentul reușind. E aproape de casă, ușor accesibil, iar Brașovul și brașovenii pot avea mult de câștigat la capitolul imagine de pe urma lui.

Nu este încă un lineup disponibil, dar cică s-ar dori promovarea intensă inclusiv a artiștilor români.


Site-ul e sec, dar există.

Pe Facebook comunicarea pare decentă plus, dar lineup-ul va fi cel care va decide dacă lumea va fi atrasă sau nu înspre Poiană.

Oricum ar fi, e clar că trebuie gândit și executat având Untold-ul ca exemplu al reușitei, dar nu mai mult de atât, pentru că nișa aia e deja saturată.

1 Shares:
7 comments
  1. Eu știu cine organizează și ce proiecte au mai facut in Brasov, au o gândire de “Cluj” și știu ce fac, deci eu cred că va fi bine. 😉

    1. si eu mor de curiozitate cine il organizeaza de il asteapta lumea cu atata nerabdare. On another note, acela este site-ul..o pagina? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.