Utilă în cinema. O aplicație pentru cei cu vezica mică

Am dat de o aplicație pe cât de comică pe atât de utilă. RunPee poate fi instalată pe orice sistem de operare și îți spune care este momentul propice să ieși din sala de cinema să mergi la baie sau să cumperi o porție nouă de popcorn.

Un lucru e cert, pe pământ sunt multe minți odihnite și știu că mințile odinite pot fi creative. Ei bine am găsit o aplicație care te ajută în momentul în care știi că trebuie să ajungi la baie deși filmul este în plin rulaj în sala de cinema.

Cum funcționează?

Filmele sunt documentate în aplicație la una-două zile după lansarea lor în cinematograf. În funcție de lungimea filmului îți sunt sugerate două-trei momente în film în care poți părăsi sala de cinema fără să pierzi prea multe.Pentru că orice film are perioadele lui de acalmie. Poate mai puțin Mad Max.

Ți se spune exact minutul din film și fraza rostită să știi exact când să fugi din sală. Pe drum poți citi rezumatul disponibil pentru partea pe care ai ratat-o. Ai și alarmă care te anunță la momentul potrivit, să nu stai tot filmul cu ochii pe ceas. Aplicația nu arată excelent dar își face treaba.

Pentru cei care merg la Minions sunt disponibile două peetime: în minutul 36(4 minute) și în minutul 67 (3 minute). Acum ține de tine să te întorci în 4 minute :))

38 Shares:
2 comments
  1. mi se pare foarte amuzanta aplicatia si cred ca o sa o folosesc :)) daca intr-un film am prea multe “ferestre” de iesit la golit vezica inseamna ca filmul este chiar booooring 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.