Vă uitați la filme în versiune CAM? Dacă da, de ce?

Defapt nu sunt convins că întrebarea e pusă bine. Poate ar trebui să întreb, de ce se mai găsesc filme în versiunea CAM pe torrente?

CAM – e versiunea aia de film ce apare pe torrente fix în ziua premierei filmului. E tras pe o cameră ascunsă prin cinema, de multe ori dintr-un unghi nepotrivit și cu un sunet mizer.

Acum mă întreb eu, care e faza? De ce mai există astfel de versiuni pe net? De ce ți-ai dori să vezi un astfel de film?

Recunosc, a fost o vreme în care făceam și eu asta. M-am oprit când am ajuns la concluzia că e mai important să savurez un film la o calitate la care el a fost conceput decât să fiu eu primul care-l vede. Să fie ăsta oare motivul pentru care CAM-urile încă există pe net?

Eu văd două scenarii. Filmul e bun și așteptat de-o lume întreagă? Atunci sunt primul care merge la cinema. Filmul e mai puțin mediatizat sau n-am 20 de lei să văd filmul în cinema? Prefer să aștept varianta HD și-l văd ulterior acasă.

Până la urmă timpul pe care-l am la dispoziție pentru vizionarea filmelor este mult sub oferta de filme decente ce apare între timp pe piață. Șanse minime să n-am ce vedea și să mor de pofta acelui CAM.


Știu, problema poate n-ar trebui pusă așa. Ar trebui să merg mai departe și să spun, de ce downloadați când puteți merge la cinema. De ce downloadați ilegal și nu cumpărați filmul? Dar aș fi ipocrit și nu o să fac asta acum. 🙂

[alert type=”success” close=”true”]Vezi lista filmelor sub 10 lei.[/alert]

Ultimul CAM pe care l-am văzut a fost în 2006. Saw III. Voi vă uitați la filme în versiune CAM? Dacă da, de ce?

5 Shares:
4 comments
  1. Cine se mai uita la filme CAM dipa 2012?
    De ce 2012? Pai in 2012 au inceput “Hakeriiiiii” sa faca treaba buna si sa faca ne dea si noua filmele pe o calitate buna la maxim o luna de la premiera.
    Vorba ta, ai doua variante. Te uiti la cinema sau astepti o luna, vezi altele daca chiar te arde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.