Vibe-ul din centrul Bucureștiului e deja cunoscut. Ne lipsește ceva de genul în Brașov?

Săptămâna trecută am fost în București. Îmi place să fac câte un drum spre capitală din când în când, pentru că-s chestii pe care le găsesc acolo ce-mi lipsesc în Brașov. Vorbesc de evenimente, minunatul Therme și, de ce nu, vibe-ul din centrul orașului.

Sâmbătă am ajuns în București cu puțin înaintea miezului nopții. Ideea era să ajungem a doua zi, cât de dimineață, la Therme, dar era păcat să trecem direct la somn.

Mi-am sunat prietenii și-am ieșit la o bere în centru, locul care nu doarme niciodată. Marea încercarea era bineînțeles aceea de a găsi o masă de șase unde să putem bea o bere. Am găsit destul de repede ce-am căutat iar seara a fost super faină. Ne-am simțit excelent.

Orașul treaz, lumea bine dispusă, berea rece și temperatura ideală într-un București pe timp de vară. Până la 2 noaptea.


Și mă gândeam cât de sec e Brașovul la capitolul ăsta.

Dacă îți pui în minte să ieși la miezul nopții pe o terasă, n-ai nicio variantă valabilă. Întrebarea este, îi lipsește Brașovului treaba asta? Sau fix liniștea asta aduce orașului o tentă aparte?

Nu știu care e varianta corectă, dar eu cred că-i un dezavantaj, și văd Brașovul comportându-se ca un oraș mic. Mort după miezul nopții.

16 Shares:
1 comment
  1. E mort ca e frig la Brasov :-))
    Faci tzurtzuri pe terasa acum :-))

    Localuri deschise pana spre ora 4 dimineata tot sunt, Irish, 7pots, cluburi si clubulete

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.