De curiozitate, voi ce urmăriți pe Youtube?

Sunt convins că fiecare dintre noi are un mod diferit de a utiliza Youtube-ul. Dacă tot îmi petrec foarte mult timp pe Youtube, recunosc că aș mai share-ui câte ceva pe blog, dar vreau să înțeleg mai întâi cum utilizați voi platforma.

Acum câțiva ani foloseam Youtube doar pentru muzică și rar, foarte rar, când mai căutam câte o chestie de genul “cum să-ți faci nod la cravată“.

Apoi l-am găsit pe Casey  și am trecut ușor ușor de la programele tv la Youtube. Am descoperit vlogul, canalele de tehnologie, de cultură generală și tot felul de chestii care-mi captează atenția cu orele. Televiziunea prin cablu pentru mine se rezumă acum doar la evenimente sportive. Nimic altceva.

Nu mă uit la chestii funny. Nu mâțe, nu farse. Probabil că asta e cumva și o consecință a faptului că nu mă pasionează comediile prea tare.


Mă rog, să trec la subiect.

Aș face un articol săptămânal (sau lunar, sau whatever), care să cuprindă chestii pe care eu le-am găsit interesante pe Youtube. Nu neapărat savante, ci mai degrabă treburi mărunte din care eu cred că am învățat ceva. Poate extrageți și voi ceva informație utilă.

Mi-ar plăcea ca treaba asta să nu o fac doar pentru mine în ideea de a “arhiva” clipuri faine de pe net, ci să mai și intereseze măcar pe doi-trei pe aici.


Un vot mai jos mă va ajuta, un comentariu mai detaliat ar fi de aur. Ce fel de clipuri urmărești pe Youtube? Ce domeniu ai vrea să acopăr?

[yop_poll id=”8″]
17 Shares:
3 comments
  1. Eu sincer mă uit fie la tutoriale sau chestii educative, fie ascult muzică, fie.. știu eu ce altceva, dar cu siguranță treburi din care pot învăța ceva. Dar cu siguranță nu urmăresc toți puștii care-și fac vlog, și vorbesc despre cum iubitele lor au fost lăsate fără telefon.. gen.. Shelby ăla sau cum draci îi zice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.