Voi înțelegeți decizia Sport.ro de a difuza seriale tv?

Vorbesc de postul de televiziune patronat de Pro Tv care decide să schimbe tactica transformându-se din tematic sportiv în tematic pentru bărbați. Paginademedia.ro susține că schimbarea se va face în următoarele luni.

„Noul sport national al romanilor este privitul la televizor”

Ca să fiu mai clar, Sport.ro va difuza în fiecare zi cel puțin șase ore de seriale și emisiuni de comedie. Vom avea Seinfeld, Familia Bundy, Doi bărbați și jumătate, MASH, Prison Break, dar și serialele producție proprie Pro Tv, cu vechime, printre care Băieți buni și La bloc.

Programele sportive nu vor dispărea până în 2018, cel puțin ăsta ar fi planul acum.


Ținând cont că nu mă uit la Sport.ro de ani buni, schimbarea nu are un impact direct asupra mea, dar nu-mi pot ascunde nelămurirea.

De ce ai introduce în programul unui post de sport niște seriale, care oricum rulează de ani buni pe Pro Cinema, un alt post submediocru al trustului Pro?

E comic. Sport.ro, fără sport

Nu poți susține un post sportiv fără competiții de calibru, iar Sport.ro dovedește asta. GSP Tv a dovedit asta. E greu să ții fruntea sus doar cu emisiuni în care comentezi știrile sportive de la noi. Sau, mai bine spus, bârfele despre sportivii de la noi.

Apoi, dacă tot îți dai seama că postul moare încet și vrei să schimbi ceva, nu schimbi și numele? Tot e la modă schimbarea, nu? Radio 21 e Virgin Radio de câteva zile.

Știu, rebrand-uirea costă și, ținând cont că aici nu vorbim de schimbarea de proprietar, probabil nu merită. Mai bine punem pe repeat niște show-uri reîncălzite. Drepturile sunt plătite deja, în timp ce serverele pe un an costă probabil mai puțin decât transmiterea a două turnee bune de tenis.


Care e scopul de a avea Sport.ro și Pro Cinema dacă oricum nu le poți deosebi între ele?

1 Shares:
5 comments
  1. Pai tocmai asta e, cine vrea sa vada sport nu se mai uita la Sport.ro, acum se pare ca au alt public tinta.😊😊😊
    Serios acum, nu au nimic, la ce sa te uiti?

    1. La un moment dat aș fi crezut că i-a prins pe ăștia cu local kombat, dar văd că nici măcar pe asta nu se bazează. Orice, oricum, dar filme mă? :)) Pentru bărbați auzi.. Pe când p0rn?!

  2. Sport.ro o sa dispara la fel ca GSP TV. Rivi, ca ai zis mai sus ca Sport.ro merge mai bine ca ProCinema.. Nu e asa! ProCinema e pe locul 16, iar sport.ro e pe 24. Nici Acasa nu merge prea bine. In 2015 era pe 6, iar in 2016 e pe 10, dupa Antena Stars care e pe 9. Iar rivalul Acasa (Happy TV) de pe locul 50 a sarit pe 21, odata cu schimbarea numelui.

    Revenind, sport.ro o sa dispara. Ei vor pune pe post toate serialele reciclate care au fost pe ProTv si ProCinema multi ani la rand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.