Vrei să-ți iei tabletă și ai doar 189 de lei? Nu-ți lua!

Lichidare de stock. Black friday. Reduceri finale. E normal să fim atrași de cele mai bune prețuri și cele mai mari reduceri, dar vă rog, nu vă mai luați cea mai ieftină tabletă de pe piață. UTOk are (azi) tabletă de 7 inch la 189 de lei.

Ştiu, e nasol să-ți dorești ceva și să nu ți-l permiți. Am fost acolo, sunt acolo. Dar serios, să-ți cumperi cea mai ieftină tabletă de pe piață nu te va ajuta cu nimic. Pe termen scurt o să-ți dai seama că produsul merge greu și o să spui că Androidul e de căcat. O să lași tableta pe raftul de sus al mobilei suficient de mult timp încât să-ți fie greu să o dai și de pomană. Pe OLX lucrurile merg și ele până la un punct.

Sau, probabil, pe termen mediu şi lung o să spui că ai stat cu tableta mai mult în service decât ai folosit-o efectiv. O să vezi că memoria e prea mică şi că, deşi ai doar 10 melodii şi două aplicaţii instalate, nu o să reuşeşti să-ţi faci update la facebook din lipsă de spaţiu. Ecranul e atât de slab de parcă nici Candy Crush nu se vede ca pe PC.

Poate sune frumos: memorie RAM comparabilă cu un dispozitiv ce este cu 200 de lei mai scump, camera foto decentă, baterie ok. Şi totuşi preţul nu e doar mai mic în comparaţie cu competiţia, e îngrijorător de mic. Cei de la UTOk din ce fac profit la 189 de lei?

Dacă vrea o tabletă şi avea doar 189 de lei nu mi lua deloc. considera nu sunt pregătit pentru o astfel de achiziţie şi trece mai departe. Sau poate reuşi mai pun la buget 150 de lei şi atunci căuta ceva la mâna a doua. Singuracondiţie ar fi fie produsă de un producător cu renume, chiar dacă e un model mai vechi. Asus face ceva bun. Samsung are experienţă. Apple nu mai zic.

Şi totuşi sunt curios. Ţiai cumpăra o astfel de tabletă? Şi dacă da, de ce?

1 Shares:
2 comments
  1. Asta e doar asa sa ai un articol sau? Tu ce folosesti acum? Un S6 nu? Pana acum ai mai avut un necus, allview, s2,s3 etc. Putem spune ca privesti lucrurile din alt punct de vedere. Articolul nu face referire la exceptii, persoanele care nu au interactionat niciodata cu ceva smart, si da, acele persoane sunt incantati ca reusesc sa plimbe degetul pe ecran si deblocheaza un telefon. Tu, eu da, nu am lua asa ceva, dar noi ne incadram de alta categorie sociala.

  2. @bighi89: am avut articole si mai putin documentate, deci nu, nu este doar sa am un articol.

    Apoi eu imi mentin parerea. Eu nu am zis ca trebuie sa ai cea mai scumpa tableta ca sa poti sa-ti iei o tableta. Am zis ca daca vrei o tableta si ai bani doar pentru cea mai ieftina tableta de pe piata sa nu iti iei. Sau daca iti iei, poate sa incerci ceva second hand, cu siguranta pui mana pe ceva mai bun decat aia de unica folosinta la 189 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.