Vulpea, strugurii și Dinamo București

Știți povestea cu vulpea ce nu ajunge la struguri? Ghiciți cine e vulpea. Și parcă nu m-aș agita atâta dar jur că-mi sunt simpatici ăștia cu sânge alb-roșu. Și ca să înțelegeți ce zic, vă provoc să le urmăriți comentariile de pe facebook la “reușitele” ăstea din tribună. Sublim! Link aici.

Dar, cum ar spune anti-steliștii, acțiunea de aseară nu a fost despre fotbal ci mai degrabă despre duelul (de la distanță a) galeriilor. Pentru că, nu-i așa, tuturor ne pasă de treaba asta.

Fotbalul e pe plan secund de mult la Dinamo, nimic surprinzător din partea unui club ce ne prezintă perfect cum un produs de duzină poate fi ambalat și vândut ca pe o idee publicitară de excepție.


Altfel, Steaua tocmai ce-a fost umilită de Manchester City într-un meci cu majoră importanță financiară pentru Steaua, și de imagine pentru cetățenii lui Pep.

8 Shares:
4 comments
  1. Lupta dintre galerii?? Are “Steaua” “FCSB” sau cum i-o zice galerie?? Oricum daca are nu e nici in primele 10 din Romania… Fain articol 😉 si tin sa mentionez ca sunt CFR-ist 😉

    1. fcsb nu mai are galerie, ceea ce face duelul ăsta și mai mișto. galeria câinilor (altfel frumoasă, recunosc) trimite săgeți către o galerie care nu există. Ăsta ne e fotbalul.

  2. cred că nici Steaua nici Dinamo nu sunt genul de echipe pretabile la asemenea aroganțe… cred că ce s-a întâmplat în tribună la meciul cu pricina ține mai de grabă de o lipsă de o bun simț, care s-a tot acutizat în România ultimilor 26 de ani… oamenii nu se mai duc la meci să susțină o echipă ci să facă circ prin tribune, ocupația secolului 21 pentru microbiștii români… asta e important pentru ei, să se bată cu suporterii altei echipe de mâna a 5-a uitând că ei tot de mâna a 5-a sunt…

    1. lupta asta e dusă acum doar de Dinamo. Nu înțeleg cu cine se luptă că pentru ce, e clar că nu au. Altfel treburi d-astea cu galerii sunt mult mia nașpa în afară (vezi Grecia, Turcia)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.