Anul ăsta merg la Webstock. Cea mai importantă conferință dedicată social media din România

Au trecut vreo 4 ani de la ultima mea apariție la Webstock și am zis că trebuie să fac ceva în sensul ăsta. Toți oamenii importanți din online vor fi acolo și e oportunitatea perfectă să mai iau puțin pulsul unui astfel de eveniment. Acestea fiind spuse, pe 30 Septembrie, voi fi din nou în București.

Ce-mi place cel mai tare atunci când ajung la o adunare de genul Webstock este că mă întorc încărcat super pozitiv. Am o poftă de blog de… mamă mamă. E foarte plăcut să fii printre oameni ce au aceeași pasiune și care fac asta zilnic cu atâta plăcere.

Câteva despre Webstock

Webstock este despre social media. Despre tendințe, bune practici, comunicare și promovare. Speakeri de prim rang. Campanii inedite în social media.

De reținut:

  • Webstock, cea mai importantă conferință dedicată social media din România. În 2016 – ediția cu numărul nouă;
  • Primii speakeri au fost anunțați: Godină (polițist și autor), Lucian Mândruță (jurnalist), Adrian Hădean (chef și blogger), Dana Rogoz (actriță) sau Vali Petcu (blogger). Asta e doar o parte. Restul aici;
  • Înscrierile încă sunt deschise. Detalii aici.
  • Curioși de cum va fi evenimentul dar nu puteți ajunge? Evenimentul va fi live pe site! Cool 🙂
  • puteți vota Online Personality of the Year. Vot aici. Evident, Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.

Eu voi fi acolo în calitate de blogger susținător al evenimentului. Așa că, evident, o să vă țin la curent cu desfășurarea ostilităților de la fața locului. Ulterior voi reveni cu un articol cu impresii.


Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HPCoca-ColaMcDonald’sRaiffeisen Bank, LGStaropramen și Siviero Maria.

9 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.