Azi, de ziua mea

M-am decis ca anul ăsta să fie prima dată când las data de naștere vizibilă publicului. Cu ocazia asta mai amintesc prietenilor buni de eveniment și le dau o șansă în plus să nu uite să-mi ureze la mulți ani. Ai auzit, prietenul meu din copilărie?

Postarea pe wall fiind într-un mod dictatorial interzisă curiozitatea constă în cantitatea de mesaje primite în privat. Până acum sunt peste 50. Urări frumoase pe care promit să le citesc până diseară.

Dar eu v-am spus oare ce-mi doresc? Păi eu vreau să fiu sănătos. Dar atât de sănătos încât:

 • să fiu iubit mult timp;
 • să fiu liniștit 4ever (work?!);
 • să pot vedea Barcelona în vară, Londra la anu’, Dubaiul peste doi, Bora Bora…
 • să pot să-mi satisfac plăcerile tehnologice. Galaxy, se aude?
 • să fiu înconjurat de prieteni. Puțini, dar să fie cei mai buni și neapărat să fie unii care să-mi suporte ideile și încăpățânarea.

Azi va fi o zi frumoasă. Sunt liber. Răspund la telefon, urmăresc mesajele și citesc comentariile de pe blog.

1 Shares:
12 comments
 1. îți doresc astăzi, pe lângă cele dorite deja, să fii sănătos, să ai mereu parte de ceea ce îți dorești și să îți dorești ceea ce oamenii dragi ție veghează să ți se întâmple, să fii fericit ca un râs de cireșe, așa cum sunt ele în toate amintirile copilăriei. și pentru că împarți ziua de astăzi cu cineva extrem de drag mie, fii sigur că voi ține minte.
  să-ți fie astăzi cea mai bună zi. prima dintr-un nesfîrșit șir de zile de astăzi…
  la mulți ani!

 2. Mai sunt 30 de minute de ziua ta deci ma incadrez :D, iti urez la cat mai multi ani sanatosi! …si la cat mai multi viziatori unici pe blog… si la cat mai multe articole!

 3. Ce intamplare placuta a fost sa dau de articolul asta, chiar daca am intarziat cu o zi 🙂 La multi ani, sa fii sanatos, sa bifezi lista aia punct cu punct si pe masura ce le bifezi, sa mai adaugi altele la final! 😉

  sunrise5am ( the one and only 😀 )

  1. Hey, ma bucur sa te “re-aud”. Multumesc frumos pentru urari. Sper ca esti bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.