Un 1 Aprilie fără miștouri

Ăsta sunt eu încercând să privesc partea plină a paharului perioada asta. Avem și noi anul ăsta parte de un prim 1 Aprilie fără farse și glume de prost gust? Cel puțin sper.

Gen, îți plac fazele funny de pe net și așa îți petreci tot timpul? Atunci probabil că ești atras și de micile poante de 1 Aprilie. Eu le-am urât mereu (deși oi fi făcut și eu) la care pui că, de-a lungul timpului, poantele proaste s-au transformat în știri false de care e imposibil să nu te împiedici.

Ăstea sunt cele mai nașpa că, fără să îți dai seama, pe parcursul zilei tot uiți că e ziua păcălelilor și te trezești că ai pus botu’ la un fake news de toată frumusețea. Cel mai des mi-am luat-o pe știri din sport și tehnologie, de-a trebuit să ajung la comentarii să-mi dau seama că e o farsă.

Azi am făcut tura obișnuită prin media și n-am văzut niciun mișto aiurea. Probabil pentru că avem alte griji, am reușit să dăm cu snooze pentru un an la toată treaba asta cu ziua păcălelilor, și eu nu pot decât să salut inițiativa.

Stay safe!

1 Shares:
5 comments
  1. Da’ mai e nevoie sa avem o zi dedicata pentru asta cand zi de zi traim parca tot intr’un 1 aprilie? N’am vazut nici eu azi mare zbatere … e bine, ca macar e mai putin penibil.

    1. adevărul că n-ar fi rău să ne anunțe cineva că a fost o glumă proastă toată treaba asta, dar nu pare plauzibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.