Despre mine | Contact

Contact

mail: rivionze [arond] gmail [punct] com

Eu sunt Alex Pîrcălăboiu și scriu pe blog din 2009. Atunci scriam răzleț și doar despre fotbal, acum încerc să scriu frecvent despre chestii personale, viața din Brașov, călătoriile la care visez, filmele și serialele pe care le văd, despre internet, rețele sociale și tehnologie, și foarte puțin de fotbal. Parte activă a grupului de bloggeri Social Media Brașov.

Scurtă caracterizare

Sunt un oltean încăpățânat. Născut în ’87, locuiesc în Brașov din 2006 când m-am înscris la facultatea de Automatică și Informatică Aplicată.

Îmi plac foarte mult călătoriile. Până acum am vizitat puțin din Italia, Anglia, Franța, Spania, Grecia și Dubai dar viața abia a început. Sunt nebun după fotbalul de calitate și obișnuiesc să urmăresc cu pasiune fiecare meci al Barcelonei. Mi se face pielea de găina la fiecare gol al lui Messi, pe care îl consider cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

Îmi plac filmele serioase așa că prefer oricând o dramă bună în locul unei comedii ieftine. Dacă am posibilitatea să ajung la cinema și mai bine. Filmele preferate: The Shawshank Redemption (1994), Forrest Gump (1994), A Beautiful Mind (2001), Inception (2010), The Pursuit of Happyness (2006), The Dark Knight (2008), Interstellar (2014).

Merită menționate și câteva seriale bune care mi-au mâncat ore serioase din timpul meu liber, dar pe care le-am savurat corespunzător: Lost, 24, Breaking Bad, House of Cards, The Big Bang Theory, This is us, Westworld. Să nu uităm de Survivor.

Ascult muzică comercială și nu-mi place rockul de niciun fel. Prefer oricând marea în detrimentul muntelui, căldura în locul frigului. Aleg mersul pe jos în locul mersului cu autobuzul.

Îmi plac gadgeturile și dacă banii ar fi suficienți aș avea cu siguranță tot ce este mai nou și mai deosebit pe piață. De la telefon la tv, de la aparat foto la ceasuri deștepte. Fan Samsung și Android.

Istoric al blogului

Treaba cu blogul a început în 2009 când, după un tweetmeet organizat de subsemnatul împreună cu Ionuț Popescu, mi-am dat seama că sunt opinii pe care aș putea să le așez în spatele unui www.

Am fost pe blogspot, apoi *.com și din 2015 *.ro, rivi.ro. Inițial a fost despre fotbal, acum e despre mine. Despre călătorii, tehnologie și filmele pe care le văd.

Am participat la două fotbal meeturi naționale în 2010 și 2011 și am fost pe Transalpina cu alți 50 de bloggeri în poate cel mai frumos eveniment din social media anului 2011.

În 2011, 2012 și 2015 m-am plimbat cu bloggerii din toată țara #prinbrasovulmeu, un eveniment menit să promoveze imaginea Brașovului și a împrejurimilor.

Am lansat și condus pentru scurt timp un blog de sport colectiv unde am adunat nu mai puțin de 20 de contribuitori. Dar pentru că știrile bune din sport nu produc trafic în România, proiectul doarsport.info avea să moară la nici un an de la lansare.

rivi-ro-blog-alex-pircalaboiu-buhnici-webstock

12 comments
    1. A trecut ceva timp si de cand am “lucrat” la joc si de cand nu m-am mai jucat. 🙁

  1. Da, dar totusi……e vorba de football manager. Cate nopti ai pierdut??? 😊 Indiferent ca mai joci sau nu, va rămâne acolo in imimioara ta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.