Am mai încercat un escape room în Brașov. Tematica: Game of Thrones

Este singurul escape room din Brașov inspirat din Game of Thrones. Mi-am luat colegii de muncă și am testat cea mai nouă cameră de genul ăsta din oraș. Fun garantat cu Puzzle Punks.

Acum nu știu cum e pe la voi prin echipe, dar la noi termenul de team building e mai mult în imaginația noastră. Ieșirile cu echipa ni le facem de fiecare dată singuri. Ei bine, dacă de obicei ieșim la o bere, un restaurant sau o seară în Halle, la dans, acum am zis să schimbăm puțin.

S-a ivit ocazia deschiderii unei nou joc de evadare în Brașov. Am luat în echipă doi fani ai filmului (nu că ar fi fost necesar) și-am zis să ne dăm deștepți. Obiectivul?! Evadarea


Experiența a fost foarte mișto.

Camera este foarte tare decorată. Și aș putea spune că sunt destul de critic când vine vorba de estetică. Eu am mai fost in patru camere anterior. Echipa noastră a fost destul de echilibrată: doi dintre noi la prima experiență, și ceilați cu două-trei încercări poate. Dar să fiu sincer, noi am găsit puzzle-urile ca fiind destul de dificile. Mi-a plăcut varietatea și inventivitate lor însă. Și mai clasice și mai tech. Câtă muncă și pasiune poți pune într-un spațiu atât de mic, e incredibil.

Când îți spune gazda că au fost echipe care au ieșit fără niciun indiciu, te ambiționezi și încerci să nu te lași mai prejos. Calculul de pe hârtie nu bate tot timpul cu rezultatul din târg.

Am ieșit! Recunosc însă că mai mult ne-am minunat de ce-am găsit pe acolo decât să fi strălucit la joc. Cât am dezbătut și-am râs dupa joc însă, nu vă pot spune.

Vă recomand să încercați, și dacă nu vă distrați, să veniți să mă înjurați pe mine. 🙂 Prețuri aici.


Jocul se numește Save King’s Landing și este inspirat din faimosul serial Game of Thrones. Este în Centru Civic, vis-a-vis de Meșotă. La cameră s-a lucrat 5 luni de zile și Bogdan, cel care a pus toată afacerea pe roate, spune că acesta este doar începutul. E a doua lui cameră. A venit în Brașov după ce a rupt competiția din categoria #fun în Tripadvisor-ul din Dubrovnik, Croația. Eu știu și ceva planuri de viitor super faine (camere noi, idei indrăznețe) dar îl las pe el să vă povestească mai multe la fața locului.

Pagina de Facebook aici.

puzzle-punks-brasov-escape-room-rivi

10 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.