E timpul să-mi schimb telefonul. Galaxy S20 e deja disponibil la precomandă

Samsung doar ce-a prezentat noua serie de telefoane: Galaxy S20, S20+, S20 Ultra și Galazy Z Flip. Lăsați Z-ul pentru altă discuție, S20-ul contează acum.

În caz că sunteți curioși, S20-ul este deja disponibil la precomandă pe eMAG.

Am ajuns într-un punct în care fac upgrade la telefon doar când are sens. Al meu S8 face imediat trei ani. Demult trecute vremurile în care schimbam telefonul la 12-18 luni, dar totuși. Telefonul e ușor ciobit (semne de bună purtare) și lent. Încă rezistă, dar se cere schimbat. Bateria e pe moarte iar camera e ușor depășită și ea.

Am văzut ce-a prezentat Samsung și e ok. Îmbunătățirile față de S10 sunt serioase în special pe partea de cameră, ecran și baterie. Nu intru în super detalii de specs (vezi video mai jos) dar ecranul de 120Hz cred că mă încântă cel mai tare.

Lăsați de-o parte treaba aia cu super zoom de pe camera foto, că e doar de publicitate. Nimeni nu dă zoom x30 sau x100. Abia aștept însă să am un telefon cu amprenta în față din nou. Ah, și sticla e mai puțin rotunjită. Am câțiva prieteni care știu că abia așteptau mișcarea asta.

Diferență este oricum uriașă față de telefonul meu iar trecerea la noul Galaxy este cât se poate de naturală ținând cont că am avut doar Samsung din 2008 încoace. Probabil următoarea achiziție va fi S20-ul. Z-ul (flip) este pentru liceeni. S20 Ultra (preț) nu e pentru corporatiști, deci mă exclud. În cazul în care finanțele mă supără, pot merge și pe S10 sau One+.

Schimb în vară și revin cu detalii.

9 Shares:
6 comments
  1. da, cam asta e ce am concluzionat și eu uitându-mă pe net. Mi-e greu să cred ca e slabă. Însă nu voi fugi după cea mai bună camera, vreau cel mai fain telefon per ansamblu. Caut cea mai bună experiență cu un telefon mobil. La care adaugi și faptul ca am avut doar Samsung.. cam aia e.

   1. Eu zic să încerci altceva, atunci. Samsung livrează tot Android, iar Android mai bun gaseşti pe OnePlus. Eu am trecut de la Samsung Note 9 la iPhone 11 Pro Max — şi nu mai am de gând să mă mai întorc la Android. Fluiditatea iOS-ului e la…240Hz, cum s-ar spune. 😁

   2. @Cosmin: nu mă văd trecând pe iOS prea curând. Îmi par în urmă sincer și foarte scumpi. Tot ce mi-ar plăcea tare de acolo, din exterior vorbind, este bateria. Cumva reușesc băieții să exceleze la capitolul ăsta. Restul, e un telefon ca toate celelalte. Departe de a fi perfect.

    @Marius: Huawei.. nu știu. Simt că nu mă reprezintă (da știu, nu are neapărat sens ce zic).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.