De weekend, Harry Potter pe Netflix și filmele Marvel pe HBO Go

Știu pe cineva care are anual în plan un weekend în care se uită la toată seria Harry Potter. Eu nu l-aș vedea anual, dar o dată la 2-3 ani, clar merge revăzută magica serie a lui Harry. La fel și cu filmele Marvel.

Am văzut Harry Potter de 3 ori cel puțin de la cap la coadă și încă îmi ridică părul pe mână când aud melodia tematică a filmului. E clar că nu merită să bat fierul aici, sunt două tipuri de persoane: unii care l-au văzut și l-au savurat corespunzător măcar o dată, și alții care îl ocolesc de când au auzit de el.

Pentru cei din a doua categorie, vă mai spun și eu o dată: încercați-l, o să vă surprindă! E garantat. Primele două aș spune că sunt ceva mai soft, pot fi văzute cu copilul de 5-7 ani, dar apoi seria se transformă într-un film dark, super serios.

PS: nu trebuie să spuneți cuiva că v-ați uitat la el, să fie așa ca cu p0rn-ul. Puteți să vă uitați la el în secret, dar e păcat să nu încercați.


Filmele Marvel au fost și ele puse la dispoziția noastră. Pe HBO GO avem acum: The Avangers, Black Panther, Doctor Strange sau Ant Man. Dacă vrei să ții pasul cu vremurile și să ai ce discuta cu ăștia mai tineri, seria Marvel e obligatorie.

Eu am făcut un maraton anul trecut când am văzut toate cele 22 de filme, în ordinea în care trebuiau ele văzute. Ținând cont că e recentă treaba pentru mine, poate n-aș sări să le revăd acum, dar voi reveni la ele cu siguranță în viitor.

Oferta Netflix mai faină?

Doar eu am impresia că Netflixul a dat drumu la mai multe filme bune în ultima vreme? Chiar dacă sunt mai vechi, gen The Godfather, Forrest Gump, Goodfellas sau HP, mi se pare evident că oferta lor e mai bogată pe partea asta de filme.

Să fie o consecință a faptului că tot mai mulți români au ales să se aboneze în ultima vreme și așa am mai apărut și noi pe radarele americanilor? Sau doar o consecință a faptului că au început să mai expire licențele de exclusivitate a unor televiziuni pe anumite filme?

Nu știu care e explicația, dar pot doar să mă bucur. Mai am o săptămână de concediu, nu de alta.

1 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.