Mi-au ajuns încălțările, acum poate să vină primăvara

Știți momentul ăla în care ți se pune pata pe un model de încălțăminte dar nu găsești culoarea potrivită sau mărimea ta? Așa mi s-a pus mie pe un anumit model de sneakers de la Nike.

Vine primăvara și trebuia să scap de ghete. Căutam ceva fain, în principiu Nike sau Adidas, și pe care să mă pot baza cât de cât în zilele cu ploaie. Am găsit în mall un Nike Air Force 1 pe o culoare care m-a fascinat direct (poză jos), dar n-aveau mărimea mea. Asta se întâmpla prin decembrie. De atunci îi tot caut și nu-i găsesc pe niciun site decent din România sau Europa, ori nu e culoarea, ori nu găsesc mărimea mea. Zici că au intrat în pământ.

În fine, am renunțat la fixația mea pe culoare și-am ales un model pe bleumarin cu alb, pe care l-am găsit doar pe site-ul Nike România. Adică preț întreg, transport scump și termen de livrare una-două săptămâni.

Au venit ieri, sunt foarte faini dar destul de rigiz. Acum, cum ziceam, să vină primăvara!

18 Shares:
5 comments
      1. Daca imi aduc eu bine aminte, erau din piele “lucioasa” … aka, arghisita. 🙂 Da, da … ca dupa aia incepeau sa se mai “roada” .. si aparea si “pielea intoarsa” :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.