Tot mai des văd problema asta la telefoanele Samsung

Telefonul meu are o problemă mișto. De fapt sunt două, dar una e cauzată de un picaj, pe podea, de la 1m înălțime. Despre ecranul meu ars aș vrea să vă zic însă.

Cei care mă cunoașteți personal știți că țin la lucrurile mele. Da știu, tocmai am spus că am scăpat telefonul… Al dracu s-a găsit și ăsta să-mi “scape”. Voia el să fie primul telefon pe care îl sparg. Like ever. Bănuiesc că este o performanță notabilă zilele astea, nu? Fiind la prima bubă de genul, zic. Mă rog, am pus-o pe seama personalității lui. Ne-am împăcat 🙂

Revenind la display. La vreo lună, poate două, după ce l-am scăpat am sesizat că ecranul are două tonuri diferite de alb. Jumătatea de jos este mai albă decât partea de sus, care este mai roșiatică. Sunt afectate pe display culorile deschise, acolo unde este mult alb implicat practic.

E prima oara când pățesc (sunt deja la al șaselea amoled de la Samsung) dar am mai văzut la prieteni. Interesant, dar tot pe Samsung. Nu este de la căzătură, partea mai deschisă de care vă ziceam este fix pe locul unde stă adesea deschisă tastatura (ca să înțelegeți).

Am văzut burn in mult mai sever decât am eu pe telefon. Nu este scris ars pe fundal, sau butoane ceva. Să zicem că nu e foarte deranjant, dar se observa bine de tot în fereastra de chat de exemplu.

Băieții din service l-ar schimba fără probleme, pe garanție. Dar știți voi căzătura aia de care vă ziceam mai înainte? 🙂

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.